pondelok, 11 jún 2012 22:56

Podarí sa Jovičanom v poslednom zápase ročníka s rezervou Rožňavy potvrdiť dobrú jarnú formu? Doporučený

Napísal(a) Matúš Sopócy
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Jovice - Kečovo 7:1 (3:0). Góly: Ruzsnyák 2, Doboš 2, Lindák, Spišák, Lovaš – Garaj. Rozhodoval: Iglai, delegát zápasu: L. Székely. V predposlednom súťažnom zápase tohto ročníka II. triedy privítalo mužstvo Jovíc súpera z Kečova. Počasie veľmi neprialo futbalu, ale to domácich neodradilo. Od začiatku zápasu diktovali tempo zápasu domáci futbalisti, ale ich šance ostali nepremenené. Zlom nastal až v druhej polovici prvého polčasu, keď sa presadil Rusznyák. Hostia takisto pohrozili, no presadiť sa nedokázali. Do prestávky sa za domácich nakoniec presadili Lovaš a Doboš a to ešte Ruzsnyák nepremenil penaltu. V závere polčasu si za vzájomnú potýčku vyslúžili červenú kartu Tomi s

Kálmánom. Do šatne sa ale odchádzalo za priaznivého stavu pre domácich 3:0.
V druhom polčase takisto dominovalo domáce mužstvo. Domáci pridali ďalšie štyri góly a rozhodli tak o ich jasnom víťazstve. Skóre zápasu však mohlo byť oveľa vyššie, avšak domácim už nebolo súdené prikrášliť výsledok, keď zahodili minimálne tri tutovky.
Hostia sa ani za nepriaznivého stavu nevzdávali a zopárkrát ohrozili bránu domácich, ale tentoraz bol brankár domácich proti. Hosťom sa však napokon podarilo zaznamenať čestný úspech, keď sa v poslednej minúte zápasu presadil Garaj. Jovičania sa s domácimi fanúšikmi rozlúčili vysokým víťazstvom a v poslednom kole cestujú do Nadabuly, kde bude ich súperom Rožňava "B". Azda sa podarí Jovičanom uhrať dobrý výsledok a potvrdiť tak dobrú jarnú formu.
Napísal Matúš Sopócy

{jcomments on}

Čítať 1842 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!