pondelok, 23 apríl 2012 21:38

Potvrdia Dedinky v ďalšom kole proti Kečovu svoju formu i postavenie v tabuľke? Doporučený

Napísal(a) Franko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dedinky - Plešivec 6:0 (2:0). Góly: Novák 4, Putnocký, Poliak. Zostava Dedinky: M. Ogurčák - B. Revay, Sýkora, S. Ogurčák, Franko - P. Revay, Putnocký, Poliak, Majerčák - Tököly, Novák. Striedal: A. Revaj.
Domáci nastúpili v 14. kole II. triedy v optimálnom zložení. Strelecké kopačky si opäť obul Tomáš Novák, ktorý ukončil len jedno zápasový pôst a vsietil hneď 4 góly. Mohol pridať minimálne ďalšie tri, no vo vyložených šanciach nemieril presne. Plešivec začal bojovne a aktívne napádal domácich hráčov. Vôbec to nevyzeralo, že prišlo mužstvo z chvosta pelotónu. Doteraz nazbierali len 7 bodov, z toho jedno víťazstvo

zaznamenali práve s Dedinkami v domácom prostredí na jeseň. Domácim vniesol pokoj na kopačky nádhernou strelou z 20 tich metrov Matúš Poliak. Ešte do polčasu sa k nemu pridal Tomáš Novák. S pribúdajúcimi minútami domáci začali postupne kontrolovať hru, vypracovali si množstvo šancí, no polčasové skóre bolo 2:0. Plešivec pohrozil asi 2x v 16-tke domácich, no vážnejšie sa hráči hostí nepresadili.
Do druhého polčasu nastúpili domáci oveľa istejšie a úplne ovládli hru. Veľmi dobre kombinovali, čo diváci ocenili viackrát potleskom. Hráči Plešivca odišli kondične a v niektorých fázach sa aj domáci nechali ukolísať vlažnejším tempom. Postupne ešte vsietili 4 góly, keď 3x sa presadil kanonier súťaže Tomáš Novák a 1x Marcel Putnocký. Druhý menovaný sa počas celého druhého polčasu zastreľoval, no paradoxne gól vsietil z bezprostrednej blízkosti bránkoviska. Všetci hráči Dediniek podali zodpovedný výkon a zaslúžene vyhrali. V ďalšom kole cestujú do Kečova potvrdiť formu aj postavenie v tabuľke.
Franko

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA DOMÁCICH ZÁPASOV II. TRIEDY PO 14. KOLE:

















{jcomments on}

Čítať 2083 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:37

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!