×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2011/kovcup
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2011/kovcup
štvrtok, 02 apríl 2015 13:47

Pred nedeľňajším výkopom druhého jarného kola vo futbale

Napísal(a) Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

rv futbal plesivec arv futbal konferencia Pred nedeľňajším výkopom II. jarného kola vyžrebovanom na 5. apríla 20154 sme dali priestor na vyjadrenie sa niektorým aktérom jednotlivých mužstiev horného Gemera: 

V. liga K - G 
FK Gemerská Hôrka 
Hráč Zsolt Ištók 
Otázka: Ako hodnotíš zápas s Turňou n/B ? 
Odpoveď: Celý zápas sme útočili. Hostia nemali ani náznaky šance. Maximálne raz vystrelili na bránu a raz zahrávali roh. To bolo z ich strany všetko. My sme mali ešte 4-5 tutoviek, skóre mohlo byť výraznejšie. 

MFK Dobšiná 
Otázka: Aké ciele máte pred derby v Gemerskej Polome ? 

rv futbal kp gpRóbert Gotthardt: "Veľké ciele nemáme ale určite by sme chceli odohrať dobrý zápas aby diváci, ktorí prídu na derby neboli sklamaní z predvedenej hry... v našej situácii bude pre nás dobrý každý bod... keďže som sa ja minulý týždeň zranil v zápase s Ďurkovom nebudem môcť zasiahnuť do hry, ale verím, že naše mužstvo podá bojovný výkon a derby nebude zbytočne premotivované a lepší zvíťazí." 

I. trieda 
FK Sokol Bohúňovo 
Odohralo zápas 1. kola v Jablonove n/T kde prehralo jednogólovým rozdielom. Vypočuli sme obe strany. 
Hráč Bohúňova Adrián Szaniszló o zápase 1. kola: „Prehrali sme zamávanou 11-tkou, ktorú arbiter Molnár neodpískal zo strany

rv futbal bohunovopostranného, ktorý najprv avizoval roh. Domácich sme k ničomu nepustili, síce ani my sme nemali vyloženú šancu. Ak by nezmyselne mohol hrať Pál Baláž, určite neprehráme. Ako sa vraví chudobnému aj pán Boh priloží – v prvom polčase som utŕžil od spoluhráča 4 tržné rany pri oku.“

Tréner domácich Martin Fifík: "Zápas sa odohrával väčšinou v strede poľa. Vytvorili sme si 3 – 4 šance. Hostia, ktorí nastúpili desiati si šance nevytvorili. Sily sa vyrovnali po vylúčení Zajdóa. Posilami sú brankár Balázs a záložník Lázar a v prípade potreby doplníme káder z dorastu. Z kádra odišili Pál – Baláž a Zsolt Mezei."

II. trieda štartuje až 12.4. 2015
Mužstvo Baníka Nižná Slaná odohralo podľa plánu zápas Gemerskou Polomou, kde prehralo 1:4. Autorom gólu bol Valko. 29.3. 2015 sa malo stretnúť v ďalšom prípravnom zápase, ktorý sa však neuskutočnil. Novinkou v II. triede v ObFZ Rožňava bude hrací čas, ktorým bude nedeľa 10:30 z dôvodu nedostatku rozhodcov v okrese. 
Hráči Nižnej Slanej v G. Polome: Nemec – Schvarz, R. Kolesár, J. Kolesár, Prónai, Maťo, Mihalík, Keršák, Valko, Hlaváč, Olexa, O. Junger.

rv futbal plesivecFK Plešivec – novým predsedom sa stal Róbert Kováč
„Chcem pomôcť nášmu klubu a preto som nakoniec ponúknutú funkciu prijal. Je pravdou, že v jeseni chlapci hrali bez trénera a preto úlohou číslo jedna bude vyriešiť tento problém čo najskôr. Čo sa týka zimnej prípravy chceme, ak to počasie dovolí, odohrať okrem tréningovej prípravy štyri zápasy s Gemerskou Hôrkou, teda dva u nich a dve odvety u nás,“ uviedol nový predseda FK Plešivec Róbert Kováč.

Pripravil: Štefan Tomášik

Fotografie Plešivca a Bohúňova : Berty Antony

 

Čítať 2252 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:39

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!