nedeľa, 07 október 2012 17:19

Prvá prehra Bystranov na domácom ihrisku v tomto ročníku prišla až v desiatom kole s Betliarom Doporučený

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Desiate kolo I. triedy vo futbale na hornom Gemeri prinieslo pár zaujímavbých výsledkov. Ani toto kolo sa v tejto súťaži nezaobišlo bez menších nedostatkov. Najväčším bolo iba sedemčlenné družstvo FK Brzotín, ktoré prišlo do Krásnohorskej Dlhej Lúky a už po 15 minutách za stavu 3:0 pre domácich zápas rozhodca ukončil pre nízky stav hráčov hostí - 6. Tomuto odielu sa to už raz v tohtoročnej súťaži stalo. Brzotín, aj keď má dve futbalové družstvá, neukazuje ako sa má k majstrovským zápasom pristupovať. Ale to je vec na iných, aby o tom pouvažovali. Rožňavské Bystré v tomto kole utrpelo na domácom ihrisku prvú tohtoročníkovú tesnú prehru s ambicióznym súperom z Betliara  a pomohlo

tak súperovi upevniť si druhú pozíciu v tabuľke, Po výhre Vyšnej Slanej v Slavošovciach 0:2 je o čom porozmýšľať aj futbaliosto reprezentujúcich Papiereň.
Po niekoľkých prehrách si poradili tentokrát Dedinčania s Hrhovom a získali po peknom výsledku 4:1 aj cenné tri body. Poskočili zároveň o jedno miesto v tabuľke. Poslednými sú aj naďalej Vlachovčania, ktorí nestačili na ihrisku v Dlhej Vsi , kde hladko prehrali 0:3.

 

Výsledky 10. kola: Rožň. Bystré – Betliar 2:3, Dlhá Ves – Vlachovo 3:0, Dedinky – Hrhov 4:1, Dedinky – Jablonov n/T 4:1, Krh. Dlhá Lúka – FK Brzotín 3:0, ukončenie v 15. min. pre pokles hráčov hostí pod sedem (6). Slavošovce – Vyšná Slaná 0:2, Rudná – Bohúňovo 4:1.

PRIEBEŽNÁ TABUĽKA I. TRIEDY PO 10. KOLE:















{jcomments on}

 

Čítať 2198 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:42

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!