×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2011/brz
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2011/brz
nedeľa, 02 október 2011 19:21

Prvá prehra Drnavy sa zrodila na ihrisku v parku betliarskeho kaštieľa Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Betliar - DRNAVA 2:1 (2:0), gól Drnavy: Rencsok. Do 9. kola sme čakali na prvé zakopnutie Drnavy, nováčika I. triedy. Iróniou osudu je to, že i tak Baníci z Drnavy ostávajú na čele tabuľky. Receptom dnes na Drnavu boli dva rýchle góly. Aj keď už ku koncu zápasu Drnava tlačila a bola blízko k vyrovnaniu, domáci si udržali víťazstvo. Hosťom chýbali dnes Kovácsovci: Róbert, Ján a Florián. Zápas rozhodoval L. Gyenes na čiare s Petrom.
Úvod stretnutia patril domácim, aj keď do prvej šance sa dostal Mázik, no on mieril nepresne. Na druhej strane po nevynnom odkope sa presadil domáci útočník a otvoril tak skóre. 1:0. O dve minúty nato prišiel center

za obranu hostí a bolo to už 2:0. Drnava bola zrelá na uterák po úvode. Mázik a Rencsok sa pokúšali na druhej strane skorigovať zápas, no bez výsledku. Jednoducho to bol polčas Drnavy, v ktorom im nič nevychádzalo. Domáci sa už tiež nevedeli presadiť a tak na polčas sa šlo za stavu 2:0.
V druhom polčase hostia začali so zmenami, Krága a Maliňák striedali a oživili zálohu hostí. Pol hodinu pred koncom zápasu sa dočkal Rencsok. Exportnou strelou do šibenice znížil na rozdiel gólu. 2:1. Drnava začala utekať za výsledkom, no dlho si ani šancu nevedeli vybudovať. Na druhej strane prišiel center a zvonila konštrukcia brány, avšak domáci útočník si pomohol rukou a tak po druhej žltej karte šiel predčasne pod sprchy. Na druhej strane padol gól, avšak z ofsajdu. Rušné chvíľky to boli. V poslednej desaťminútovke mohli domáci rozhodnúť. Mali tri veľmi slubné šance, no pozahadzovali ich aj vďaka skvelému Zakharovi. Nedáš - dostaneš sa mohol potvrdiť v nadstavení, no na Mázikov center nik nenabehol a po veľkej strkanici v pokutovom území domáci odvátili hrozbu. Konečný hvizd! 2:1 znamená prvú prehru Drnavy.
FKD

OSTATNÉ VÝSLEDKY I. TRIEDY:
Brzotín - Rožň. Bystré 0:3 !!! 
Betliar - Drnava 2:1
Vyšná Slaná - Slavošovce 1:1
Hrhov - Dlhá Ves 2:2
Jablonov n/T - Bohúňovo 3:0
Vlachovo - Rudná 1:2

 
















{jcomments on}

Čítať 2209 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:42

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!