pondelok, 09 apríl 2012 14:18

Raketový štart Jovíc do odvetnej časti futbalovej súťaže druhej triedy aj bez troch hráčov základnej zostavy Doporučený

Napísal(a) Matúš S.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

II. trieda: Jovice – Čoltovo 9:1 (3:0). V prvom jarnom kole privítalo mužstvo Jovíc vo Veľkonočnú nedeľu súpera z Čoltova. Počasie nebolo zrovna ideálne, pretože počas celého zápasu fúkal silný vietor, čo sa odzrkadlilo aj na návštevnosti tohto zápasu. Pred samotným začiatkom zápasu zistil rozhodca aj delegát, že traja hráči domácich majú už neplatné registračné preukazy. Za brankára Sopócyho preto musel ísť do brány Parada, za kapitána Nagya Doboš a za Plošnicu Tomi.
Samotný začiatok zápasu naznačil, kto bude hrať prvé husle. Domáci vyvíjali neustály nátlak na bránu hostí, a tí nevedeli kam skôr skočiť. Skóre zápasu otvoril Lovaš strelou k ľavej tyči, o 10 minút nato

znova Lovaš krásnou strelou asi z 20 metrov nedal hosťujúcemu brankárovi šancu a tesne pred záverom prvého polčasu dokonal Lovaš svoj hetrik prudkou strelou do stredu brány, takže polčas vyhrali domáci 3:0.
Druhý polčas sa niesol v podobnom duchu, ako ten prvý. Chlapci boli dnes pri chuti a strieľali jeden gól za druhým. Do streleckej listiny sa ešte zapísali Lindák, M. a P. Tomi, Lovaš a Rusnyák. Hlavne Rusnyákov gól určite potešil oko fanúšika, keď sám prešiel cez 4 hráčov hostí a strelou k vzdialenejšej tyči  rozvlnil sieť súperovho brankára. Čestný úspech hostí vsietil Jonáš, ktorého strela z diaľky skončila v sieti domáceho brankára. Konečný hvizd- domáci vyhrali vysoko 9:1.
Výsledok hovorí jasne za všetko. Samozrejme treba pochváliť aj hráčov hostí, pretože aj za nepriaznivého stavu sa pokúšali streliť gól, čo sa im napokon aj podarilo. V mužstve domácich sa rysuje nové mladé mužstvo doplnené o niektorých skúsených hráčov - až časom sa ukáže akým smerom sa bude futbal v Joviciach uberať. V ďalšom kole privítajú Jovičania opäť na domácej pôde súpera z Honiec, čo už bude ťažší oriešok, ale domáci si nič iné ako víťazstvo nepripúšťajú!
Zostava Jovíc: Parada - Tomi st., Klárik, Szabó, Doboš(C), Tomi ml., Krága, Rusnyák, Lovaš, Lindák, Grecmacher.
Pred 20 divákmi korektne rozhodoval R. Farkaš, delegátom bol pán Šmelko.
Matúš S.

Druhé víťazstvo Rakovnice vonku ju posunulo na šieste miesto v tabuľke II. triedy

Mladosť Brzotín - Baník Rakovnica 1:3. Obidve mužstvá II. triedy mali v 12. kole súťaže sťažené podmienky, nakoľko sa hral futbal v studenom počasí a ešte hru sťažoval silný vietor. Na hráčov Mladosti bolo vidno, že mali dosť veľký herný výpadok, lebo nehrali ani súťažné a ani priateľské zápasy. Hostia umne držali domácich futbalistov ďaleko od vlastného pokutového územia. V 6. min. sa hostia ujali vedenia,  keď brankár domácich vyrazil po skrumáži loptu presne na nohu Murzu z mužstva Rakovnice a ten už vedel, kde treba loptu zasunúť. 0:1. V 14. min. domáci Lazok po chybe obrany hostí vyrovnal. 1:1. V druhom polčase domáci sa dostali do tempa, ale svoje šance nevyužili. Aj zásluhou veterána v bránke hostí Mátaša. Hostia krásnymi brejkami Samka a Tomka stanovili výsledok na konečných 1:3. Rozhodca udelil po jednej žltej karte. Veľmi dobre rozhodoval Iglai. Asi 50 divákov ocenilo za predvedenú hru obidve mužstvá.
L. Sz.

TABUĽKY FUTBALOVEJ II. TRIEDY:

domáce zápasy                                                                       zápasy hrané vonku













{jcomments on}


Čítať 2037 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:42

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!