nedeľa, 06 október 2013 22:57

Remízový zápas v Rožňavskom Bystrom sa nakoniec skončil víťazstvom Rudnej

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Rožňavské Bystré - Rudná  0:1 (0:1). Od začiatku sa hral v Bystrom dobrý, rýchly futbal 10. kola I. triedy bez zbytočných špekulácií od obidvoch mužstiev. Už v 1. minúte vyslal strelu tesne nad bránu Rudnej domáci Lompart. Hostia v 6. minúte napodobnili Lomparta strelou ponad Konczovu bránu. Prvý brankársky zákrok mal Koncz v 10. minúte a strela Minčíka v 12. minúte tiež minula bránu Rudnej. Hosťom vyšiel rýchly protiútok v 24. minúte po ich pravej strane a prudkou strelou Končeka po zemi sa ujali vedenia 0:1. Ďalšie minúty sa odohrali väčšinou medzi 16- kami a až v závere polčasu ešte Čapó z dobrej pozície prestrelil bránu Bystrého.

V druhom polčase sa očakával nápor domácich, no prvú šancu mali hneď na začiatku hostia, keď po rohovom kope musel zasahovať Koncz. V 54. minúte bol v 16-ke Rudnej faulovaný Minčík, no Urbanova strela z pokutového kopu tesne minula bránu. Bystrania mali v ďalšom priebehu miernu prevahu, no ani Lompartova strela v 65. minúte si nenašla cestu do brány.

Ďalšiu dobrú strelu v 26. minúte ktorú vyslal Dorkin, brankár Rudnej kryl. Bystrania vážnejšie ešte raz pohrozili v 80. minúte, keď po centri Lenga Minčík nastrelil brvno brány, a ani jeho následná dorážka neprešla za chrbát brankára. Hostia si tak po dobrom kolektívnom výkone odviezli z Bystrého tri veľmi cenné body.

Pred 120 divákmi rozhodoval Macko.

Zostava Rožňavského Bystrého: Koncz, Fábian, Kuchta, Dorkin, Demjan, Lompart, Jaro Gallo, Lipták, Urban, Tomko, Minčík. Striedal - Galata, Leng.

Miloš LENG

Čítať 2061 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:43

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!