×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/biatlon/magnezit/febr
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/biatlon/magnezit/febr
streda, 18 december 2013 11:09

Revúcki biatlonisti bilancovali svoj úspešný rok 2013

Napísal(a) Klub biatlonu Magnezit Revúca
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra IMG 9532aV podvečer piatok trinásteho sa revúcki biatlonisti stretli v priestoroch klubu, aby na výročnej členskej schôdzi zhodnotili rok 2013. 
A bol to rok úspešný – na Majstrovstvách Slovenska v zimnom aj letnom biatlone získali pretekári Klubu biatlonu Magnezit Revúca spolu 11 medailí, z toho 4 najcennejšie. Narástol počet pretekárov v žiackych kategóriách, licencovaných rozhodcov aj celkovo počet členov klubu. Na viacerých brigádach sa podarilo vylepšiť tréningové možnosti v okolí. A so stabilnou podporou partnerov klubu - SMZ Jelšava, Mesta Revúca a Slovmagu Lubeník aj vylepšiť materiálne vybavenie pre pretekárov. 
Pohár a ocenenie „Biatlonista roka 2013 v KB Magnezit Revúca“ získal Libor Mladší, ktorý v uplynulom roku získal 4 tituly Majstra Slovenska, po 2 v biatlone aj letnom biatlone. Ocenený bol tiež Lukáš Ottinger, v každom štarte na MSR v letnom biatlone získal medailu (2x striebro, raz bronz), pričom titul mu unikol len o dve sekundy. 
Potešila tiež správa, že pár hodín pred začatím schôdze odchovankyňa revúckeho biatlonu Martina Chrapánová vybojovala na Svetovej zimnej univerziáde 2013 v talianskom Trentine 4. miesto, pričom od zlata ju delil jediný presný výstrel. 


IMG 9525IMG 9528IMG 9532IMG 9533IMG 9586Pri vianočnej kapustnici a výborných koláčoch, ktoré pripravili mamičky pretekárov, sme si potom zaspomínali na rôzne veselé príhody z minulosti a prebrali sme aj smelé plány na najbližšie obdobie. K tomu už potrebujeme len pevné zdravie a poriadnu snehovú nádielku.
Ďakujeme všetkým, ktorí nás podporili v roku 2013 a veríme, že tak urobia aj v roku nasledujúcom. Odvďačiť sa im chceme svojou prácou a výsledkami.

Klub biatlonu Magnezit Revúca
Foto: Štefan Ottinger

 

Čítať 2143 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:43

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!