×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/5kolo/rvb
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/5kolo/rvb
nedeľa, 18 september 2011 21:15

Rušný, ale korektný futbalový zápas II. triedy videli diváci na ihrisku v Nadabule Doporučený

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

SP MFK Rožnava B - Lokomotíva CHZ Dedinky 3:2 (1:0). Obidve mužstvá II. triedy sa pohybovali v tabuľke po 4 kolách na prvom, resp. druhom mieste. Preto asi 50 divákov očakávalo od nich dobrý futbal. Domáci majú hráčov z áčka, mladých a hlavne chcú na ihrisku behať. Hosťom prišli uzdravení bratia Chabadovci a aj oni sa netaja, že ak bude možnosť, chcú postúpiť do 1. triedy.
Hostia začali útočne, ale tie šance, ktoré mali, nevyužili. Postupne začali iniciatívu preberať domáci a Kuzma po chybe obrany hostí už nemohol netrafiť. Domáci potom ešte pridali ďalšie dva góly a prestali hrať, akoby sa už nič nemohla stať. Hostia zasa zobrali opraty do svojich rúk a znižili

stav. Góly za domácich: Kuzma 2, Székely 1, za hostí Franko a Novák z pokutového kopu. Niektoré verdikty rozhodcu Repaského pobúrili obidve mužstvá.
Tréner domácich Džačár: „Moji zverenci zahrali dobre, ale po vedení tri nula neodozdávali toľko, koľko by mali. Už som sa začal strachovať o výsledok“. Tréner hostí Majerčák: „Začali sme dobre. Škoda, že sme v prvom polčase šance nevyužili. Po hrubých chybách v obrane sme inkasovali.“ Zápas bol rušný, korektný a diváci mohli byť spokojní. Rozhodca udelil na obidve strany dve žlté karty. 
Ladislav Székely

Komentár k zápasu Rožňava B – Dedinky z pohľadu hostí

Rožňava B - Dedinky 3:2 (1:0), góly hostí: D. Franko, Novák (11m). Zápas mužstiev z čela tabuľky priniesol futbal na úrovni s výborným výkonom hl. rozhodcu Repaského. Od začiatku sa prejavili skúsenosti domáceho mužstva, čo bolo vyjadrené aj územnou prevahou. Hostia z Dediniek však veľmi rýchlo hru vyrovnali a ukázali, že neprišli hrať druhé husle. Hra sa dynamicky prelievala zo strany na stranu s množstvom kombinácií v strede poľa, ale aj krídelnými akciami oboch mužstiev. Domáci po neúspešnom odkope obrany hostí sa ujali vedenia strelou ku tyčke 1:0. Hostia nevyužili dve tutovky T. Nováka. Neustále útočili, z čoho pramenilo aj veľa trestných kopov v blízkosti 16-tky, no ani jeden hráč hostí tieto dobré pozície nevyužil na vsietenie gólu.
Druhý polčas začal v duchu toho prvého. Domáci preskupili rady a prestriedali, čoho výsledkom boli dva rýchle góly po hrubých chybách stopérov hostí. Ani za stavu 3:0 hostia nezložili zbrane a naďalej sa pokúšali dobyť domácu bránu. Veľmi často ich brzdil postranný rozhodca Drenko niekedy nepochopiteľnými signalizovanými ofsajdmi. Zakaždým to bolo na útočníka T. Nováka, ktorý by sa niekoľkokrát rútil na domácu bránku sám. Stredová formácia hostí s mladými hráčmi Putnockým a Majerčákom ml. veľmi dobre rozohrávali lopty na útočníkov. Hráči Dediniek dnes podali odvážny a bojovný výkon. O zníženie sa postaral striedajúci D. Franko, ktorý strelou asi z 20 metrov prekonal brankára 3:1. Hostia od tohto momentu zapli na vyšší prevodový stupeň a hneď to bolo badať aj na celkovej hre mužstva. Po dravom prieniku pravého obrancu J. Ogurčáka do 16-tky domácich ho obranca Rožňavy B fauloval a nariadený pok. kop s prehľadom T. Novák premenil 3:2. Do konca ostávalo asi 7 minút, no domáci si 1 gólové vedenie udržali. Rozhodca nenastavil ani minútu, hoci sa 3x striedalo a množstvo hráčov bolo napomínaných osobnou konzultáciou s rozhodcom. Dedinky si zatiaľ z ihrísk súperov v tejto sezóne nepriviezli ani bod. Chuť si môžu aspoň ako-tak napraviť v domácom súboji s Čoltovom v budúcom kole.
Zostava Dediniek: Horváth - J. Ogurčák, Sýkora, S. Ogurčák, Franko, Majerčák, Chabada, Putnocký, Révay, Novák, Litecký.
M. Franko

{gallery}futbal/2012/5kolo/rvb{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 2343 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:45

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!