nedeľa, 11 september 2011 20:01

Sedem mušketierov nastúpilo v dorasteneckom futbale za Geču proti Drnavčanom Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Geča - DRNAVA 1:4 góly: Hutter - Maliňák 2, J. Kovács, Emödi. Domáca štvrtoligová dorastenecká Geča opäť raz nedohrala zápas, tentoraz však doma. Na sobotný futbalový zápas 10. septembra 2011 sa postavili len „siedmi mušketieri“ a tak otázkou bolo len to, že koľko odohrajú zo zápasu. Odpoveď sme dostali počas prestávky, keď domáci oznámili zranenie brankára Fialeka. Drnava dovtedy predvádzala veľmi slabý, nekoncentrovaný výkon. Tento výkon sa nedal porovnať s minulotýždňovým, keď Drnavčania rozstrieľali lídra súťaze Vyšné Opátske 4:1. Zápas rozhodoval Hegedüs, ktorý svojimi verdiktmi tiež pomáhal domácim, aby vydržali čo najdlhšie.

Drnava bola pod veľkým tlakom, keďže proti siedmim každý očakával, že zápas po 10 minútach bude vyzerať úplne inak ako vyzeral. Drnava sa rýchlo ujala vedenia, v 8. minúte zacentroval Šoltés a J. Kovács hlavičkoval nechytateľne. 0:1. Drnava nepochopiteľne zastala a jedinú veľkú chybu obrany domáci využili na vyrovnanie domáci kapitán Hutter preloboval brankára Drnavy. 1:1. Po vyrovnaní prišlo množstvo zahodených šancí na Drnavskej strane. Šoltés, J. Kovács, Emödi a Maliňák vynechali množstvo šancí a keď sa už dostali do 100%-nej tutovky, tak zaznel ofsajdový hvizd rozhodcu. A tak Drnava zmenila spôsob útočenia a výsledkom toho boli tri vstrelené góly. Najprv Maliňák šiel sám na brankára a skóroval. 1:2. O pár minút nato Emödi rozohral s Maliňákom štandartku a ten opäť rozvlnil brankovú sieť. 1:3. A gólovú bodku zápasu minútu pred koncom polčasu dal Emödi, ktorého strela od
brvna našla cestu do brány. 1:4. Rozhodca odpískal polčas a bol to tiež aj posledný hvizd zápasu, pretože domáci už nenastúpili na 2. polčas. Geča pravdepodobne odstúpi zo súťaže.
FKD
Čítať 2019 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:46

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!