pondelok, 24 október 2011 11:23

Súboj o druhé miesto v tabuľke II. triedy v jesennom kole v prospech Dediniek Doporučený

Napísal(a) M. Franko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Príjemných 8 stupňov Celzia vítalo v 10. kole druhé a tretie mužstvo tabuľky II. triedy v nedeľné popoludnie. Očakával sa priamy súboj o druhú priečku. Obe mužstvá vstúpili do zápasu aktívne a bez rešpektu. Domáci s miernou prevahou sa po odkope z obrany ujali vedenia Novákom, keď hosťujúci brankár neodkopol mimo 16 -tky loptu. Asi v 35. minúte sa rútil na bránu hostí T. Novák, obranca Pače ho zo zadu fauloval a rozhodca to uznal ako faul vo vyloženej šanci a udelil hráčovi Pače červenú kartu. Pačanci sa nevzdávali a aj s 10-timi hráčmi predvádzali bojovný futbal, hrozili najmä nakopávanými loptami. K zakončeniu sa však dostávali len sporadicky z väčších vzdialeností. Naopak, domáci hrali kombinačne a veľmi často sa dostávali do tesnej blízkosti brankára hostí.


V druhom polčase sa naplno prejavila početná výhoda a Dedinky pridali postupne ešte 3 góly, hoci šancí bolo oveľa viac. V závere ešte hostia pohrozili 3x po rohových kopoch, no bez gólového efektu. Dedinky sa po zodpovednom výkone celého mužstva prepracovali na druhé miesto v tabuľke. V poslednom kole cestujú do Brzotína.
Zostava domácich: Horváth - J. Ogurčák, Tokoly, Franko, S. Ogurčák, Revay, Putnocký, Sýkora, Majerčák, Novák, M. Chabada - striedali: B. Revay, Révaj, Jenčík.
M. Franko


Výsledky zápasov II. triedy - 10. kolo:

Honce - Ml. Brzotín 4:1,  Dedinky - Pača 4:0, Rakovnica - Nižná Slaná 0:1, Plešivec - Štítnik "B" 1:1, Kečovo - Jovice 4:2, Rožňava "B" - Čoltovo 3:1.

TABUĽKA II. TRIEDY PO 10. KOLE:












Zápasy II. triedy 11. kolo (posledné jesené) 30.10.2011 o 14.00 hod.:

Čoltovo - Honce
Jovice - Rožňava B
Štítnik B - Kečovo 
Nižná Slaná - Plešivec
Pača - Rakovnica
Ml. Brzotín – Dedinky

{jcomments on}

Čítať 2073 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:51

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!