×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/leng
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/leng
nedeľa, 13 október 2013 20:24

V Bohúňove sa červenalo pre domácich i pre Bystranov Doporučený

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Bohúňovo – Rožňavské Bystré 1:1 ( 0:1 ). Prvú strelu na bránu Bystranov poslali domáci v 3. minúte z priameho kopu. Bystrania mohli v 9. minúte skórovať, keď po prihrávke Krágu sa ocitol sám pred brankárom Lipták. Jeho strela však tesne minula bránu. V 25. minúte vnikol po pravej strane do 16-ky domácich Minčík, prihral pred bránu Urbanovi, no jeho strelu stihol ešte domáci obranca zblokovať na roh. V 32. minúte Lompart na ľavej strane prihral Minčíkovi, ktorý sa dobre zorientoval pred bránou Bohúňova a nekompromisne strelil vedúci gól Bystrého - 0:1 Bystrania mali celý 1. polčas miernu prevahu a v závere polčasu mohli pridať ďalšie dva góly. No nestalo sa tak. Najprv Urbanova strela v 42. minúte po centri Jara Galla šla ponad bránu a ďalší Liptákov nájazd na brankára zlikvidoval vypichovačkou domáci obranca.
Druhý polčas začali lepšie domáci hráči, mali prevahu a boli bojovnejší celý druhý polčas. Najprv v 5. minúte Koncz zázračne vyrazil strelu z priameho kopu, ktorá smerovala k tyči a ďalšiu strelu o 3 minúty musel likvidovať opäť. V 15. minúte po druhej veľmi prísnej žltej

karte musel pod sprchy Krága. Domáci si však dlho výhodu jedného hráča dlho neužili. Už o minútu neskôr bol vylúčený aj domáci hráč za hrubý faul na Lomparta. V 37. minúte domáci zahrávali priamy kop. Mäkkučký center pred bránu Koncza Bystranskí hráči sledovali len očami a domáci hráč odrazenú loptu od zeme špičkou usmernil do brány - 1:1 Záverečný tlak už Bystrania prežili, takže obe mužstvá si do tabuľky pripisujú po jednom bode.

Pred 60 divákmi rozhodoval Repaský.
Zostava Rožňavského Bystrého: Koncz, Demjan, Jaro Gallo, Kuchta, Galata, Lipták, Lompart, Urban, Dorkin, Krága, Minčík. Striedali: F. Čapó, Hencel.

Miloš LENG

 

 

 

NAJLEPŠÍ STRELCI I. TRIEDY PO 11. KOLE:

18 gólov – J. Čižmár – (Krh. Dlhá Lúka)

13 gólovJ. Urban (Rožň. Bystré)

11 gólovO. Liptai (Vyšná Slaná)

10 gólovJ. Rencsok (Drnava), G. Zsila (Krh. Dlhá Lúka)

9 gólov F. Čapo (Rudná),

8 gólovR. Kuzma (Honce), Š. Bodnár (Krh. Dlhá Lúka)

7 gólovLaven (Štítnik), P. Pál Baláž  (Jablonov n/T), P. Zabrel (Vyšná Slaná)

6 gólov Fifik (Jablonov n/T)

5 gólovBúlik (Drnava), P. Milko a J. Rochl (Štítnik), N. Bodnár (Hrhov), Cs. Flander (Dlhá Ves), Minčík (Rožň. Bystré), atď.

 

ZÁPASY 12. KOLA I. TRIEDY 19.10.2013 O 14.00 hod.:

Baník Rožňavské Bystré - Jednota Krasnohorská Dlhá Lúka A

 

Lokomotíva CHZ Dedinky - Sokol Gemtex Rudná

 

OFK Vyšná Slaná - FO Vlachovo

 

Baník Štítnik - FK Hrhov

 

Baník Drnava - ŠK Jablonov nad Turňou

 

Zlatý Klas Dlhá Ves - Papiereň Slavošovce

 

Sokol Bohúňovo - Družstevník Honce

 

 

 

Čítať 1818 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:56

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!