×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/sport/futbal/drnava/turnaj
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/sport/futbal/drnava/turnaj
utorok, 19 jún 2012 20:06

Víťaz I. futbalovej triedy horného Gemera sa rozlúčil so súťažou prehrou v Drnave Doporučený

Napísal(a) F. Emodi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DRNAVA - Krásnohorská Dlhá Lúka 2:0 (1:0). V poslednom kole I. triedy sa stretli súverénne dva najlepšie kluby. Drnava, ako nováčik,  nazbierala dovtedy 53 a hostia z Krh. Dlhej Lúky až 60 bodov. Už v predošlých kolách bolo isté, že hostia budú víťazmi a Drnava skončí druhá. Možno sa zdalo, že posledný zápas už bude bez vzruchu, no rivalita medzi lídrom a Drnavou vyvrcholila o boj o prestíž. Zápas rozhodoval Bakoš, na čiare z R. Farkašom a Šalamonom pred asi 250 fanúšikmi.
Zápas začali domáci lepšie. Prvé šance si vytvárali oni, a Zakhar na druhej strane bol bez práce. Mázik bol najaktívnejší ofenzívny hráč a prvú jeho

vážejšiu strelu Skokan vytlačil na roh. O pár minút na to sa už Mázik nemýlil. Fantastickou strelou z voleja prekvapil Skokana a vsietil gól na 1:0! V obrovskom teple nešlo len o kvalitu tímu, ale aj o výdrž a kondíciu. Drnavčania sa preto v druhej polovici polčasu viac stiahli do obrany a príležitosti si začali vytvárať aj hostia. Najnebezpečnejším hráčom hostí bol Čižmár, ktorý zahodil zopár šancí. Trafil brvno, namieril do rukavíc Zakhara a keď sa mu už aj podarilo prekonať brankára Drnavy, tak Petro z čiary zachraňoval. Zahanbiť sa nedala ani ofenzíva Drnavy. Rencsok a Mázik ohrozovali aj naďalej bránu Dlhej Lúky a brvnom sa prezentoval Mázik. Prvý polčas však už góly nepriniesol a tak sa šlo do kabín za stavu 1:0. 
V druhom polčase sa hralo na oboch stranách. Čižmár mal celý zápas smolu a nedokázal sa presadiť ani zo sľubných šancí. Mázik preto vzal opäť všetko do vlastných rúk. Predral sa po hodine hry sám do šestnástky a zastavili ho až faulom. Na biely bod si postavil loptu práve faulovaný hráč a zvýšil na 2:0. Aj Drnavčania mali streleckého smoliara, ktorým bol Rencsok. Mal viacero sľubných šancí, ale nedokázal sa presadiť. Na konci stretnutia to boli opäť hostia ktorí sa viac snažili o útoky, no nedokázali sa už presadiť a ako víťazi prvej triedy sa rozlúčili prehrou. Na konci ešte vylúčili R. Kovácsa, hráča domácich, po druhej žltej karte. Koniec!
F. Emodi

Čítať 2015 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:03

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!