nedeľa, 09 október 2011 22:02

Výborná úroveň futbalového zápasu v Dedinkách s rezervou Štítnika Doporučený

Napísal(a) Marcel Franko
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dedinky - Štítnik B 3:3 (1:1). Góly: Novák 2, M. Chabada, ŽK dom.: Sýkora, M. Chabada. Domáci nastúpili v 8. kole II. triedy bez dvoch hráčov základnej jedenástky. Rezerva Štítnika od začiatku ukazovala, že neprišla iba brániť. Domáca obrana mala možnosť okúsiť štvrtoligový víchor hráča hostí č.4. Hostia sa ujali vedenia asi v 10. minúte, keď z priameho kopu vyrazenú loptu brankárom doklepli po nedôslednom bránení do siete. Domáci kontrovali gólom Nováka.  Diváci mali možnosť vidieť futbal na vysokej úrovni, aj keď sa hralo prevažne medzi šestnástkami, predsa len domáci mali navrch  a častejšie zakončovali svoje akcie.  
V druhom polčase domáci prestriedali so snahou zachytávať výkopy Štítnika, čo sa im aj darilo.

Stále však rýchlonohí útočníci hostí hrozili brejkmi po nakopávaných loptách. Po jednom takom prieniku a následnej strele a vyrazení domácim gólmanom si obrancovia Dediniek nešťastne dali vlastný gól. Hostia druhýkrát viedli a ich obrana naďalej úspešne odolávala odkopávaním lôpt a prerušovaním hry. Hráči Dediniek to skúšali zprava i zľava a po centri P. Revaya dosiahli vyrovnávajúci gól M. Chabadom, ktorý hlavou prekonal brankára hostí. Onedlho nastala podobná situácia, tentokrát si na prízemný center nabehol T. Novák a Dedinky šli prvýkrát v zápase do vedenia. Psychickú výhodu však nevyužili, naopak po neorganizovanom bránení a šikovnom lobe sa po skrumáži presadil útočník hostí a vyrovnal. Gólu predchádzala séria faulov bez odozvy u rozhodcu, no v konečnom hodnotení to bola zlá rozohrávka zálohy domácich, z ktorej pramenila šanca hostí s gólovou koncovkou. Vôľa domácich vyhrať bola veľká, no bez efektu. Diváci videli na II. triedu kvalitný zápas a s remízou boli spokojní. Obe mužstvá zanechali veľmi dobrý futbalový dojem. Remíza je spravodlivá. Ak chcú domáci pomýšľať na postup, doma by body nemali strácať.
M. Majerčák st. (Dedinky): „Zápas rozhodla chyba v strede poľa a následné nedôsledné bránenie, kde až štyria naši obrancovia vyštartovali na jedného útočníka, ktorý preloboval celú líniu a voľný hráč už nemal problém skórovať. Doma by sme body nemali strácať. Zápas mal výbornú úroveň."
Zostava Dediniek: M. Ogurčák - Revaj, Sýkora, Ogurčák, Tokoly, J. Chabada, Revay, Majerčák ml., M. Chabada, Novák, Jenčík - striedal: Franko.
Marcel Franko

Následujúce zápasy II. triedy 9. kolo 16.10.2011 o 14.00 hod.

Rožňava B – Honce
Čoltovo – Kečovo
Jovice – Plešivec
Štítnik B – Rakovnica
Nižná Slaná – Dedinky
Pača – Ml. Brzotín

{jcomments on}

Čítať 2110 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:04

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!