pondelok, 15 august 2016 21:53

V Bohúňove začali po dlhšom čase futbalisti trénovať

Napísal(a) Ing. Štefan Tomášik
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Síce nie sme po dobrom štarte do jesennej časti futbalovej súťaže v ročníku 2017, ale ešte sa môžeme ohliadnuť spätne za účinkovaním mužstva Sokol Bohúňovo v I. triede. Prinášame rozhovor s jedným z najskúsenejších hráčov kádra Adriánom Szaniszlom, ktorého familiárne volajú už od trinástich rokov Szani.

 1. S akým cieľom ste išli do jarnej časti uplanulého ročníka?

Chceli sme zlepšiť hru a hlavne získavať body to prvé sa nám podarilo - zahrali sme viacero dobrých zápasov, diváci nás chválili, ale body sme veľa nezískavali, žiaľ aj taký je futbal nemusíme hrať dobre, ale získavať body. Diváci, ale boli často krát spokojní a aj tí domáci nás pochválili, to je pozitívne.

2. Ako prebiehala príprava na nový ročník?
Príprava sa zamerala len na prípravný zápas a tak sa hrať nedá.

bohunovo futbalisti 13. K akým zmenám došlo v kádri?
Ako to už býva na dedine, vždy je káder v pohybe. Do novej sezóny prichádzajú Demko, Volčko, do brány Molnár, do obrany Kubík, Tomi, Liptai a rozpracovaný je ešte jeden hráč. Z bývalého Plešivca sme tu už asi desiati a už sa cítime ako vo FK Plešivec.

4. Kedy ste hrali dobre a kedy slabo?
Vlani sme mali zlý zápas hlavne v Honciach, ale naopak na jar polčas s Rudnou, v Drnave, Krh. Dlhej Lúke, vo Vyšnej Slanej bolo super, škoda, že bodov nebolo viac.

5. Nie je pre Vás sklamaním celkové umiestnenie ?
Umiestniť sme sa chceli vyššie, rozhodli zbabrané zápasy, aj teraz sme začali zle - prehra s rivalom z Dlhej Vsi nemusela byť. V Rudnej sa hrá ťažko, opäť polčas dobre a polčas zle, kým doma sme boli 18-ti teraz sme ledva dohrali 11-ti. Pozitívum je to, že sme začali trénovať, kto chce môže dôjde, 10 hráčov na dedine je už fajn. Pevne verím, že v nasledujúcich 3 zápasoch uspejeme, všetky hráme doma a hlavne piate kolo bude pre mňa špecifické, súperom bude Krásnohorská Dlhá Lúka.

Pripravil Ing. Štefan Tomášik

Foto Berty Antony

 

 

Čítať 4051 krát Naposledy zmenené pondelok, 15 august 2016 22:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!