pondelok, 09 apríl 2018 23:16

Revúcki biatlonisti v zimnej sezóne medzi slovenskými klubmi obsadili úžasné druhé miesto Doporučený

Napísal(a) KBM Revúca
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Slovenský zväz biatlonu zverejnil na svojej stránke oficiálne výsledky zimnej sezóny 2017/2018 vo všetkých vekových kategóriách. A Revúčanom sa toto hodnotenie môže čítať naozaj veľmi dobre. Pretekári klubu, ktorí v zime štartovali v žiackych kategóriách (10 – 15 roční biatlonisti) vybojovali pre Revúcu úžasné druhé miesto spomedzi 25 slovenských klubov. Revúčanov predbehol len početnejší banskobystrický Fanklub. Navyše, dvaja pretekári klubu sa stali celkovými víťazmi rebríčka vo svojich kategóriách. Jedná sa o Emu Kapustovú súťažiacu v kategórii 16-17-ročných dorasteniek a Markusa Sklenárika v kategórii 10-11-ročných žiakov. Títo dvaja pretekári si 10.4.2018 preberú v Banskej Bystrici za účasti vedenia SZB ako aj za účasti reprezentantov SR ocenenie Kráľ biatlonovej stopy.

V zimnej sezóne Klub biatlonu Magnezit Revúca reprezentovalo celkom 15 pretekárov, z ktorých až 8 získalo prvú výkonnostnú triedu. Na popredných priečkach rebríčka vo svojich kategóriách sa umiestnili aj Veronika Šteczová (3.), Tamara Molentová (5.), Ján Levčák (6.). Sezónu nedokončila Anna Fujdiarová pre zdravotné problémy a Lenka Repáková pre zranenie.

Kompletné výsledky si v prípade záujmu môžete pozrieť na oficiálnej stránke SZB.Poďakovanie Klubu patrí všetkým pretekárom, ktorí klub počas zimnej sezóny reprezentovali. Sú to títo pretekári (zoradení podľa vekových kategórií abecedne): Michal Biž, Martin Galovič, Ján Levčák, Markus Sklenárik, Lenka Repáková, Adrián Ottinger, Tamara Molentová, Veronika Šteczová, Alexandra Štempelová, Nina Natália Vavreková, Róbert Biž, Tomáš Kuchta, Anna Fujdiarová, Ema Kapustová, Radovan Humeník. Vedenie klubu tiež ďakuje rodičom za pomoc a príkladný rodičovský prístup.

Pretekári klubu sa už pripravujú na letnú sezónu Viessmann pohára, najvyššej slovenskej súťaže v biatlone. Už teraz si dovoľujeme pozvať všetkých priaznivcov biatlonu na III. kolo Viessmann pohára do Revúcej 30.6. – 1.7.KB Magnezit Revúca

KBM Revúca

Čítať 2801 krát Naposledy zmenené pondelok, 09 apríl 2018 23:36

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!