nedeľa, 27 október 2024 13:48

Seniori zo ZO JDS Revúcka Lehota opäť aktívni Doporučený

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Seniori zo ZO JDS Revúcka Lehota sa opäť stretli, aby pospomínali na svoje mladé časy a povedali si navzájom o sebe, ako plynú ich súčasné dni. Mesiac október, mesiac úcty k starším sme si pripomenuli dňa 22. októbra 2024 aj v našej ZO JDS Revúcka Lehota, keď za krásneho slnečného počasia vo vyzdobenej sále kultúrneho domu sa stretli všetci členovia (48 z 56) našej organizácie, ktorým to dovolil ich zdravotný stav. Účasť prijala aj pani starostka a pracovníčka obecného úradu.

Po príhovoroch predsedníčky ZO JDS a pani starostky sme pozdravili našich jubilantov, ktorí v poslednom období oslávili svoje okrúhle výročia.

Ďakujeme našim hosťom za štedré sponzorstvo vo forme bohatého občerstvenia a rovnako všetkým jubilantom, ktorí sa na ňom podieľali. Všetci sme sa tešili z krásnej akcie, ktorú sme si pripravili. Už teraz sa tešíme na ďalšie stretnutie, ktoré bude pri vianočnom stromčeku.

Text : Mgr. M. Mladšia

Foto: Ing. I. Pavláková

 

Lehvatkania aj na okresnom turistickom zraze  

 

rl turisti 1a 03b302b0 4337 47b5 bd3a 301982627d8f EnhancedDňa 26.9.2024 sa konal v Revúcej "Okresný turistický zraz seniorov". K výberu boli 3 trasy:

1. Revúca - Za Laca - smer Mokrá Lúka
2. Revúca – ekotrasa - železničná trať
3. Prehliadka mesta Revúca

Z našej organizácie JDS Revúcka Lehota sa na tejto akcii zúčastnilo 9 členov: Dušan Pavlák, Iveta Paváková, Dušan Stanko, Alena Stanková, Ján Belica,  Anna Belicová, Elena Belicová, Anna Sitárová, Ondrej Majoroš.

Turistov na trase v Mokrej Lúke milo prekvapil starosta obce pán Juraj Gallo chutným občerstvením (čaj, chlieb s masťou a cibuľou). 
Po ukončení všetkých 3 trás bol podaný obed v MsDK v Alfe.

 

Foto a text:  Iveta Pavláková

 

Čítať 61 krát Naposledy zmenené nedeľa, 27 október 2024 19:58

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!