×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/obsah/revuca/jds/sad
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/obsah/revuca/jds/sad
pondelok, 04 júl 2011 13:21

Napriek dažďu seniori revúckeho okresu sa stretli na turistickom zraze v Gemerskom Sade Doporučený

Napísal(a) Mgr. Zuzana Homoliaková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Už po jedenástykrát sa stretli seniori okresu Revúca na Okresnom turistickom zraze seniorov, ktorý sa toho roku konal v Gemerskom Sade dňa 30.6.2011. Na OTZS sa zúčastnili hostia: predsedníčka ZMOS stredný Gemer, poslankyňa VÚC a primátorka Revúcej MVDr. Eva Cireňová, poslanec VÚC, predseda OO HZDS ĽS MVDr. Ján Šeševička, predseda ÚRK JDS Ing. Ladislav Dulla, konateľ firmy Brantner Gemer, s. r. o. Ing. Ján Sisik, riaditeľ Mestských lesov Revúca Ing. Ladislav Szabó, predseda OO SMER SD Ing. Július Laššan, riaditeľ MSKS PhDr. Ján Bendo, starostovia z mikroregiónu stredného Gemera: J. Greguš, L. Miklóš, M. Nosko, D. Pavlák, Ľ. Samko a L. Durančíková.


„Pohyb je zdravie, pohyb je relax, pohyb je život, pohyb je  radosť z poznania – to vyjadruje i motto turistických zrazov, ktorého sa stále držíme: LIEK NENAHRADÍ POHYB, ALE POHYB NAHRADÍ KAŽDÝ LIEK. Preto sme sa aj dnes stretli, aby sme pohybom utužili zdravie, aby sme z prírody nabrali silu a pozitívnu energiu, aby sme sa oboznámili s krásnou prírodou okolia Gemerského Sadu. Prajem Vám všetkým, aby ste prežili krásny deň, aby ste si odniesli z dnešného dňa krásne spomienky a nadviazali nové priateľstvá.
Hlavným garantom tohto podujatia bol starosta obce Gemerský Sad pán Vojtech Pataki, poslanci Obecného úradu, predsedníčka ZO JDS Gemerský Sad Katka Kiselová, predsedníčka ZO JDS Hucín Betka Balážová a členovia výborov ZO, ktorým patrí naše veľké  ĎAKUJEM.
Na záver ešte raz srdečná vďaka všetkým sponzorom a občanom obce Gemerský Sad a Hucín, ktorí sa podieľali na príprave OTZS.“
Po tomto príhovore predsedníčky OO JDS Zuzany Homoliakovej pozdravili prítomných: predsedníčka ZMOS stredného Gemera  MVDr. E. Cireňová, starosta obce V. Pataki, poslanec VÚC  MVDr. J. Šeševička a predseda ÚRK JDS Ing. L. Dulla.
Na 11. OTZS v Gemerskom Sade sa zúčastnilo 198 členov JDS a hostí. Aj keď počasie turistike neprialo, všetci prítomní sa dobre cítili, napriek dažďu sa sálou kultúrneho domu niesli veselé piesne a bola dobrá pohoda pri bohatom občerstvení, ktoré pripravili hostitelia.
Seniori i hostia mali možnosť obdivovať krásne exponáty na poľovníckej výstave a na videu sledovať predošlé akcie v obci. Múzeum s historickým zariadením dedinského bývania a dobovými fotografiami či odevmi zaujalo všetkých návštevníkov a vzbudilo obdiv k množstvu a kráse vystavených predmetov.
Ďakujeme sponzorom: VÚC Banská Bystrica, BRANTNER Gemer, s. r. o., SMZ Jelšava, a. s., SLOVMAG Lubeník, Mestské lesy Revúca, OO SMER SD Revúca, Poľnohospodárske družstvo Hucín, AGROTRADE Rožňava, Poľovnícke združenie Hucín, Poľovnícke združenie Licince, L. Miklóš, starosta  v Licinciach, Ľ. Samko, starosta v Hucíne.
Mgr. Zuzana Homoliaková
Foto: PhDr. Ján Bendo

{gallery}obsah/revuca/jds/sad{/gallery}

Čítať 2902 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:30

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!