piatok, 18 október 2013 17:45

V Rožňave si pripomenuli Mesiac úcty k starším

Napísal(a) L. Fábian
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 16. októbra 2013 Okresná organizácia a Základná organizácia Jednoty dôchodcov na Slovensku v Rožňave si pripomenuli mesiac október - „Mesiac úcty k starším“. Podujatie sa konalo v Dennom centre v Rožňave. Všetkých privítal a pozdravil Ing. Norbert Lacko, podpredseda ZO JDS. Privítal hostí – pána Kaňúra, člena predsedníctva OO JDS, za Mestský úrad v Rožňave pani Valkovú, za OR PZ pána Korintuša, vedúcu denného centra pani Tóthovú, predsedu ZO JDS pána Hartmana a všetkých delegovaných hostí z jednotlivých ZO JDS okresu Rožňava.
Kultúrny program otvorila pani Pólová. Po nej pokračoval dievčenský folklórny spevokol Haviarik z Rožňavy za doprovodu pána Nemčoka.
Pán Kaňúr pozdravil prítomných v mene predsedníctva OO, ospravedlnil predsedu, ktorý sa zúčastnil na Úcte k starším u predsedu VÚC. Vo svojom príhovore vyzdvihol význam mesiaca úcty k starším, poďakoval všetkým za dobre odvedenú prácu v prospech seniorov. Zástupca ORPZ v Rožňave pán Korintuš pohovoril o bezpečnosti seniorov v rámci akcie Bezpečná jeseň života. V priebehu

podujatia sa vrátil z rokovania aj pán primátor Burdiga, pozdravil seniorov z príležitosti mesiaca úcty k starším, poďakoval im za odvedenú prácu v prospech seniorov a mesta a zaželal veľa úspechov v ďaľšej činnosti. Pani Katarína Horváthová a pani Eva Šimkovičová obdržali za dlhoročnú prácu v prospech seniorov „Ďakovný list“, Primátor mesta pán Burdiga odovzdal štafetu organizovania „Mesiaca úcty k starším „ zástupcovi obce Betliar pánovi Ďuránovi. 
Pán Ing. Lacko poďakoval organizátorom za príjemné prostredie, pekný kultúrny program i za možnosť stretnutia sa v tomto mesiaci v rámci okresu. O rok v Betliari do videnia.
Text: L. Fábian
Foto:R. Gergelyová

 

Čítať 2191 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 11:00

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!