utorok, 21 február 2017 10:38

Členovia ZO JDS v Revúckej Lehote hodnotili svoju činnosť za minulý rok

Napísal(a) Mgr. M. Mladšia
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)
Z výročnej členskej schôdze ZO JDS v Revúckej Lehote Z výročnej členskej schôdze ZO JDS v Revúckej Lehote Foto: Mgr. Ondrej Belica

V pondelok 20. februára 2017 sa v Klube dôchodcov v Revúckej Lehote zišli členovia ZO JDS, aby zhodnotili svoju činnosť za minulý rok. Zo 45 členov ich prišlo 40. Predsedníčka v hodnotiacej správe konštatovala, že činnosť organizácie sa rozširuje a chronologicky vyhodnotila ich priebeh. Poďakovala za veľmi dobrú spoluprácu s Obecným úradom a OO JDS v Revúcej, poďakovala tiež ochotným členom výboru, bez ktorých by stretnutia nemohli byť na takej úrovni, ako boli. 

Prítomní hostia: Mgr. Z. Homoliaková, predsedníčka OO JDS, MVDr. J. Šeševička, starosta obce, D. Ivan a Ing. J. Krušina, členovia Rady OO JDS v Revúcej vo svojich vystúpeniach veľmi kladne hodnotili tvorivosť akcií, ktoré sa uskutočnili a pochvalne sa vyjadrili o celej činnosti. 

Okrem iného sa hovorilo o príprave 17. okresného turistického zrazu seniorov, ktorý sa v júli uskutoční v našej obci. Do prípravného výboru sa prihlásilo viacero ochotných členov. Po pozdravení jubilantiek, podaní občerstvenia, predsedníčka povedala: "Verím, že naša práca má význam, a že bude úspešne pokračovať aj v tomto roku, aby sme si uvedomili a vlastne dokázali si, že aj seniorský vek má svoje čaro, že aj táto životná etapa nám môže priniesť spokojnosť a úsmev z našich priateľských stretnutí."
K tomu si prajeme zdravie, spokojnosť, ochotu a úsmev na tvári.
Text: Mgr. M. Mladšia
Foto: Mgr. O. Belica

 

Čítať 2139 krát Naposledy zmenené streda, 22 február 2017 15:15

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!