piatok, 27 apríl 2018 09:12

Okresné kolo v prednese poézie a prózy seniorov "Kukučínova Revúca" v Muránskej Dlhej Lúke rozhodlo o postupujúcich Doporučený

Napísal(a) jds
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 4.4.2018 členovia ZO JDS v Revúcej za podpory Mesta Revúca sa zúčastnili okresného kola v prednese poézie a prózy "Kukučínová Revúca" v Muránskej Dlhej Lúke. Súťaž organizovala Okresná organizácia JDS v Revúcej za spolupráce Obce Muránska Dlhá Lúka a základnej organizácie JDS v Muránskej Dlhej Lúke. Program otvorila, privítala pozvaných hostí  a viedla  predsedníčka OO JDS Revúca Zuzana Homoliaková. V úvode zaspieval SSS POĽAŇ z Muránskej Dlhej Lúky krásne pesničky. Potom nasledoval prednes ukážok poézie, prózy a vlastnej tvorby. Celkom prednášalo 10 účinkujúcich.

Porota v zložení: Tatiana Kršková, Mgr. Milinka Molnárová a Juraj Genčanský vyhodnotili prehliadku a do krajského kola v Brezne, ktoré bude dňa 6.6.2018, postúpili:v prednese poézie Emília Lábajová, ZO JDS Muránska Dlhá Lúka, v prednese prózy Klára Hrvolová, ZO JDS Lubenník, v prednese vlastnej tvorby Mgr. Juraj Kochjar  - ZO JDS Muráň, náhradníčka, Želmíra Štefanková, ZO JDS Muránska Dlhá Lúka. Atmosféra na okresnej prehliadke v prednese poézy, prózy a vlastnej tvorby v Muránskej Dlhej Lúke bola veľmi dobrá, aj vďaka ZO JDS Muránska Dlhá Lúka, jej predsedníčke Helenke Imreovej a Ing. Marekovi Noskovi, starostovi obce  Muránska Dlhá Lúka, ktorí sa o účastníkov veľmi dobre  postarali. Ďakujeme.

(Zdroj: JDS Revúca + Obec Muránska Dlhá Lúka)

Čítať 1609 krát Naposledy zmenené piatok, 27 apríl 2018 09:41

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!