sobota, 04 máj 2019 16:24

Známa cimbalovka prichádza s novým letným hitom Doporučený

Napísal(a) Andrej Fabo
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

TO MUSÍTE POČUŤ! Neštandardná, ako sa oni nazývajú, "vytunená" cimbalovka Silband, ktorá sa svojho času objavila aj v talentovej súťaži Česko-Slovensko má talent ako SILVAYOVCI, v týchto dňoch vydáva singel s názvom JEDEN KRÁSNY DEŇ a je to naozaj chytľavé!
"Je to pieseň, ktorá je príjemná a zároveň aj bláznivá, ako leto samotné," povedala k novému singlu členka zoskupenia, multiinštrumentalistka Slávka Silvayová, ktorá vo videoklipe aj vystupuje.
Okrem videoklipu, ktorý je dostupný na sieti YouTube, bude od nedele budúceho týždňa pieseň sprístupnená aj na najznámejších hudobných platformách,

ako napríklad iTunes, Google play music, Spotify, Deezer…

Pieseň, ktorej videoklip sa natáčal v Košiciach a v Chorvátsku priniesol rožňavský spevák skupiny Robo "Ropko" Šimko, ktorého si ľudia môžu pamätať ako vlasatého rockera zo speváckej súťaže Slovensko Hľadá Superstar 3, ktorý je čoraz aktívnejší so svojou formáciou Massriot, ale takisto aj so Silband, v ktorej už niekoľko rokov pôsobí.

ke cimbalovka Snimka obrazovky 3jpg   ke cimbalovka Snimka obrazovky 1
ke cimbalovka Snimka obrazovky 2     ke cimbalovka DSC0280 1       ke cimbalovka Snimka obrazovky 4

 

Skupina Silband má pred sebou veľmi produktívny rok, okrem singlov a videoklipov ju čaká veľké množstvo koncertov doma, ale i v zahraničí, takže sa fanúšikovia tejto netradičnej cimbalovky určite majú na čo tešiť.

Odkaz na videoklip : T U !

Andrej Fabo
PR manažér skupiny Silband

 

Čítať 1811 krát Naposledy zmenené streda, 08 máj 2019 18:51

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!