pondelok, 06 máj 2019 11:51

Do Rimavskej Soboty mieri špeciálna ponuka optiky

Napísal(a) BARBORA RUSŇÁKOVÁ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Orange si pre obyvateľov Rimavskej Soboty pripravil exkluzívnu ponuku optického internetu a televízie. Služby na optike od Orangeu budú vďaka nej za ešte lepšie ceny a s množstvom ďalších výhod.

  • Optický internet a televízia na 3 mesiace na skúšku zadarmo,
  • internet s rýchlosťou 1 Gbit/s len za 15 € mesačne,
  • 50 % zľava na hlasový paušál,
  • k TV dva tematické balíky zadarmo,
  • Orange Sport s Ligou majstrov na 3 mesiace zadarmo,

 

  • možnosť sledovať vysielanie 31 dní spätne bezplatne,
  • peniaze na zmluvnú pokutu priamo na účet,
  • pri kúpe optických služieb žiadne aktivačné a inštalačné poplatky.

Internet aj televízia na skúšku zadarmo
Optický internet a televíziu od Orangeu si môžu zákazníci v Rimavskej Sobote vyskúšať na 3 mesiace zadarmo. Je pritom úplne na nich, či si na vyskúšanie vezmú akýkoľvek program optického internetu samostatne, alebo ľubovoľnú kombináciu optického internetu s televíziou. Ak služby splnia ich očakávania, môžu ich používať aj po skúšobnom období ďalej, a to stále výhodne – prenájom zariadení budú mať celkovo len za 2 centy mesačne, k televízii si môžu vybrať zadarmo 2 ľubovoľné tematické balíky (neplatí pre variant Basic, kde dokupovanie tematických balíkov nie je možné) a navyše nebudú platiť ani žiadne aktivačné a inštalačné poplatky. Ak im ale služba počas skúšobného obdobia z hocijakého dôvodu nebude vyhovovať, bez akýchkoľvek poplatkov či pokuty môžu jednoducho vrátiť a priniesť späť požičané zariadenia.

Paušál za polovičnú cenu
Aj hlasový paušál môžu mať zákazníci v Rimavskej Sobote za polovicu. Stačí si aktivovať internet alebo kombináciu internetu a TV na optike Orangeu s viazanosťou, využiť 3-mesačné skúšobné obdobie a hneď od prvého mesiaca získava zákazník automaticky 50 % zľavu na ľubovoľný nový Go paušál z ponuky Orangeu.

Super rýchly 1 Gbit/s internet výhodne
Okrem toho Orange v Rimavskej Sobote pripravil aj ďalšie benefity. Napríklad internet s rýchlosťou do 1 Gbit/s môžu mať zákazníci len za 15 € mesačne (platí pre prvých 300 zákazníkov).

Zmluvnú pokutu vyplatí Orange
Ani viazanosť u iného operátora nie je problém. Zákazníkom, ktorí sa rozhodnú počas svojej viazanosti odísť od konkurencie a vziať si optický internet či televíziu od Orangeu, vyplatí Orange výšku zmluvnej pokuty až do výšky 200 eur. Prechod od konkurencie počas viazanosti tak zákazníka nebude nič stáť a peniaze dostane po uplynutí 3-mesačného skúšobného obdobia priamo na svoj účet.

Televízia tiež s extra výhodami
Zákazníkov čakajú výhody aj k Orange TV. Zadarmo si môžu vybrať dva ľubovoľné tematické balíky, na 3 mesiace dostanú bezplatne balík Orange Sport s exkluzívnou Ligou majstrov a aj zariadenia budú mať počas celej doby viazanosti za zvýhodnenú cenu.
Podrobné informácie o ponuke v Rimavskej Sobote sa dozviete na predajnom mieste.

 BARBORA RUSŇÁKOVÁ

Čítať 1194 krát Naposledy zmenené pondelok, 06 máj 2019 12:00

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!