pondelok, 03 jún 2019 14:48

Nafukovačky, šmykľavky a skákacie hrady sú neodolateľným pokušením aj pre revúcke ratolesti Doporučený

Napísal(a) Grétka Citrjaková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Máme za sebou krásne podujatie pri príležitosti MDD. V širokom okolí by ste darmo hľadali takú koncentráciu detí na jeden meter štvorcový, ako tomu bolo 2. júna 2019 na ihrisku ZŠ Hviezdoslavovej v Revúcej.
Niet sa čomu čudovať, keďže nafukovačky, šmykľavky a skákacie hrady sú neodolateľným pokušením pre naše ratolesti. Nehovoriac o dlhých radoch na kolotoče, zmrzlinu a cukrovú vatu. Populárne boli medzi deťmi aj koníky, lesná pedagogika a najmä medzi chlapcami sa obľube tešili aj hasiči a policajti so svojimi sirénami a ukážkou rôznych áut.

Na pódiu sme mohli sledovať aj interaktívnu pirátsku scénku, počas ktorej bolo zopár malých revúčanov ocenených aj pravým pirátskym diplomom za odvahu. No a keď na záver vystúpili chlapci a dievčatá z Back to elements so svojou šou, to nám už všetkým tuhla krv v žilách. Pohľad na akrobatické kúsky, ktoré predvádzali títo mladí umelci z Tisovca, bol naozaj zážitkom.

V stánkoch sa predávali rôzne handmade výrobky, jedlá a nápoje, skrátka, každý si prišiel na svoje ☺

Na záver chceme poďakovať všetkým, ktorí sa či už organizačne alebo inak podieľali na pripravovaní tohto krásneho dňa pre deti. Ďakujeme organizátorom Mestu Revúca, OZ Naša Revúca, za poskytnutie ihrísk ZŠ Hviezdoslavovej a ZŠ I. B. Zocha, za tvorivé dielničky a súťaže Lesom SR - odštepný závod Revúca, Centrumu voľného času Revúca, Základnej umeleckej škole Revúca, Súkromnej základnej umeleckej škole Artiana, Marcele Gombárovej a Miriam Sokolovej. Ďakujeme aj RC auto model teamu a za rally autá vďaka pánovi Kriškovi a pánovi Dobšinskému. Za ukážky policajnej a hasičskej techniky ďakujeme Okresnému riaditeľstvu Policajného zboru Revúca, Okresnému riaditeľstvu Hasičského a záchranného zboru Revúca a Mestskej polícii Revúca. Za možnosť jazdenia na koníkoch ďakujeme OZ Príroda - láska moja a tiež „Back to elements“ ďakujeme za vystúpenie. Za finančnú pomoc patrí vďaka Júliusovi Buchtovi, baru Mamut, zmrzline Talat a všetkým pracovníkom mesta Revúca a dobrovoľníkom za pomoc a ochotu s elánom pripraviť pekný deň.

Veríme, že o rok sa opäť stretneme na tejto akcii v dobrej nálade, so zdravými, veselými deťmi a rovnako slnečným počasím.

Text: Grétka Citrjaková

Foto: Peter Poboček

 

Čítať 1312 krát Naposledy zmenené utorok, 04 jún 2019 12:15

Galéria obrázkov

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!