utorok, 19 január 2021 19:13

Na hornom Gemeri prvými novorodencami sa stali Dárius z Dobšinej a Attila z Rožňavy

Napísal(a) J. Fedáková + MG
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Attila, prvý Rožňavčan narodený v roku 2021 s mamičkou Izabelou. . Attila, prvý Rožňavčan narodený v roku 2021 s mamičkou Izabelou. .

Na začiatku roka sme vám sľúbili, že akonáhle budeme vedieť, kto bol prvým narodeným dieťaťom v rožňavskej nemocnici v roku 2021, dáme vám vedieť. Sľub sme dodržali aj vďaka pani Jane Fedákovej, komunikačnej špecialistke, ktorá nás po nástupe z dovolenky o tejto skutočnosti aj informovala.
Dnes už vieme, že prvým bábätkom narodeným tento rok v rožňavskej nemocnici sa stal chlapček Dárius. Na svet prišiel 1. januára 2021 o 19.00 h. Po narodení vážil 2560 gramov a meral 49 centimetrov. Jeho mamička Jana pochádza z Dobšinej a je to jej prvé dieťatko.
Zaujímavosťou je, že mamička prvého novorodenca v rožňavskej nemocnici v predošlom roku 2020 sa volala Janka, bola tiež prvorodičkou a mala dokonca aj totožné priezvisko s tohtoročnou mamičkou. Nejde však, samozrejme, o tú istú osobu. 

Prvým Rožňavčanom narodeným tento rok v rožňavskej nemocnici sa stal chlapček Attila. Na svet prišiel 8. januára o 13.20 h. Po narodení mal miery 3550 gramov a 51 centimetrov. Jeho mamička Izabela je druhorodička, doma teda malého Attilu čakal súrodenec.
Obom mamičkám novorodencov blahoželáme a ich prírastkom želáme do nasledujúcich dní života najmä pevné zdravie i šťastie.

Jana Fedáková a MG

Čítať 801 krát Naposledy zmenené streda, 20 január 2021 09:11

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!