štvrtok, 18 apríl 2024 19:29

Svadobné prekvapenie pre Filipa a Beu od dobrovoľných hasičov okresov Revúca a Rožňava Doporučený

Napísal(a) G. Jakubecová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Svadobné oznámenia majú rôznorodú podobu. Tak obrazovú, ako aj textovú. Podstatnú časť však tvoria texty, ktorými dve osoby rôzneho pohlavia oznamujú svojim najbližším, priateľom a známym väčšinou tradičný text. Býva, napríklad, aj takýto: Sobota je jeden všedný deň, ktorý však splní náš spoločný sen. Držte chvíľu päste a prajte nám dvom manželské šťastie. Práve v túto chvíľu zaznie naše spoločné „Áno“.

Presne takýto text zrejme nebol na svadobnom oznámení Filipa a Bey zo Slavošoviec. Ale vieme, čo nám o nich napísala krátko po svadbe naša spolupracovníčka Gabriela Jakubecová z Jelšavy. Keďže ide o nevšednú svadbu hasičov, prečítajte si čo nám pani Gabika poslala: "Filip a Bea nám pred časom oznámili jednu krásnu vetu: „Budeme sa brať v sobotu 13. apríla 2023 a radi by sme vás v tento deň videli."

Nakoľko Filip Revúcky je veliteľom dobrovoľných hasičov v Slavošovciach, dobrovoľní hasiči zo Slavošoviec, Plešivca, Rožňavy a z Jelšavy sa dohodli, že ho prekvapia, keď bude z obradnej miestnosti vychádzať už so svojou manželkou Beou.

Prešli cez „slavobránu“ z natlakovaných hadíc, po gratuláciách od dobrovoľných hasičov museli mladomanželia uhasiť požiar hotela. Po spoločnom fotení sme sa rozlúčili."

Na spoločnej ceste životom, nech Vás spája láska, porozumenie a tolerancia!

 

Dobrovoľní hasiči z okresov Rožňava a Revúca

 

Čítať 114 krát Naposledy zmenené sobota, 20 apríl 2024 09:59

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!