štvrtok, 15 marec 2018 11:23

Úspech tanečníkov TŠ Happy Dance Revúca v štandardných a latinsko-amerických tancoch Doporučený

Napísal(a) TŠ Happy Dance
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Plesová sezóna vystúpení tanečníkov TŠ Happy Dance Revúca sa úspešne skončila a začali sa opäť bodovacie súťaže v štandardných a latinsko-amerických tancoch v okresných a krajských mestách Slovenskej republiky. TŠ Happy Dance má 3 páry, ktoré reprezentujú naše mesto v zastúpení: Tomáš Buchta a Lea Sviežená v kategórii Junior II C, Szilárd Tóth  a Soňa Bodnárová v kategórii Dospelí D, Ján Theodore Beneš a Tamara Egedová v kategórii Deti II E.
Dňa 10. 03. 2018 sa konala bodovacia súťaž v štandardných a latinsko-amerických tancoch o Pohár primátora Žiar nad Hronom 2018 - 27. ročník.

Tanečný pár Tomáš Buchta a Lea Sviežená v kategórii Junior II C štandard sa prebojovali až do finále, kde skončili na peknom 3. mieste, v latinsko-amerických tancoch sa im taktiež darilo a skončili na peknom 3. mieste, v kategórii Dospelí C skončili v semifinále na 10. mieste. Tóth Szilárd a Bodnárová Soňa v kategórii Dospelí D v latinsko-amerických tancoch skončili v 1. kole na 14. mieste. Bodovacie súťaže sú v plnom prúde a veríme, že našim reprezentantom sa bude dariť aj naďalej.
TŠ Happy Dance

 

Čítať 1749 krát Naposledy zmenené štvrtok, 15 marec 2018 11:39

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!