utorok, 22 január 2013 10:22

Biblia na cestách... v Rožňave už len tento týždeň Doporučený

Napísal(a) Tatiana Bachňáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňavetlačová správa) - V Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave je ešte tento týždeň do 25.1.2013 sprístupnená výstava pre širokú verejnosť „Biblia na cestách“. Počas trvania výstavy sa uskutoční v stredu 23.1.2013 o 16.30 hod. prednáška spojená s prezentáciou o Biblii pod názvom „Jedinečnosť Biblie“.
„Biblia nie je jediná kniha, ale súbor niekoľkých kníh. Je

považovaná za učebnicu histórie a je plná príbehov. Obsahuje mnoho básní, piesní ale aj dnes bežne používaných prísloví,“ povedal Milan Šurman, sprievodca výstavou, ktorý sa jej štúdiou zaoberá už tri desaťročia. 
Unikátna výstava, ktorej sprievodnými akciami sú prednášky, má za úlohu priblížiť Bibliu ako knihu kníh nielen z pohľadu historického, ale predovšetkým priblížením jej posolstva súčasnému človeku. Čo je jej obsahom, ako ju čítať, ako jej porozumieť a mnohé iné zaujímavosti o Biblii máte možnosť sa dozvedieť v stredu 23.1.2013 na druhej prednáške spojenej s premietaním so začiatkom o 16.30 hod. v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave pod názvom
„Jedinečnosť Biblie“. Vstup je voľný.
Tatiana Bachňáková

{jcomments on}


Čítať 2019 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!