×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/folklor/galanta
JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/kultura/folklor/gocovan/braila
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/folklor/galanta
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/kultura/folklor/gocovan/braila
pondelok, 24 október 2011 11:49

Košický kraj v Galante reprezentovali „Gemerské hlasy“ Doporučený

Napísal(a) Ing. Zlatica Halková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Martinka Zagibová z Pače, Peťo Gecelovský z Vlachova, Stano Gunár z Nižnej Slanej, Peter Gecelovský z Vlachova a Ondro Hlaváč z Rožňavy svojím vystúpením 21. októbra 2011 prebrali obecenstvo v Mestskom kultúrnom stredisku v Galante do dlhotrvajúceho  potlesku. Stretnutie matičiarov už štyroch krajov pod názvom ”Trenčín, Trnava – ruža voňavá” sa tohto roku uskutočnilo v Galante. Okrem Trnavského a Trenčianskeho kraja už po druhýkrát bol aj Košický kraj a pridal sa aj Bratislavský kraj. V minulom roku v Dubnici nás reprezentovali Rožňavskí fujaristi a mužská spevácka skupina pod vedením Ivana Nemčoka. Teraz šli naše mladé talenty a veruže hanbu neurobili, práve naopak.


V kultúrnom programe účinkovali : Calma studio Galanta, Ivan Ožvát sólista opery SND Bratislava, Miško Bednár Galanta, Gemerské hlasy – okres Rožňava, ZUŠ Josepha Haydna Galanta, FS DUDVÁH Križovany nad Dudváhom, ZUŠ Dubnica nad Váhom, Spevácko-dramatická skupina JESEŇ Partizánske.
Matičné stretnutie pri hudbe, tanci a speve počas celého večera sa nieslo v duchu vzájomnej spolupatričnosti a radosti zo stretnutia priateľov starých, ale už aj nových. Každým rokom sa zvyšuje úroveň podujatia a ako to bude na budúci rok v Dubnici nad Váhom? Kto nás bude reprezentovať? Dajme sa prekvapiť. Poďakovanie patrí všetkým za krásne prežitý deň, ale hlavne  rodičom, bez ich obetavosti a podpory by sme nemali mladé talenty. Ďakujeme!!!
Ing. Zlatica Halková
Dom Matice slovenskej Rožňava
 www.maticaroznava.sk

{gallery}folklor/galanta{/gallery}
{jcomments on}

Čítať 2810 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:24

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!