pondelok, 11 jún 2012 15:16

Príďte si k nám zistiť, kde je kraj slivkových samôt a čo sú majáky v mori skál a snehu Doporučený

Napísal(a) Tatiana Bachňáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V čase od 6. júna do 27. júna 2012 v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave na ul. Lipová 3 je sprístupnená širokej verejnosti putovná výstava „Najkrajšia kniha a propagačný materiál o Slovensku za rok 2011“. Výstavu je možné si pozrieť počas výpožičných hodín bezplatne.
Súťaž kníh o mestách, obciach, krajoch Slovenska vyhlasuje na prelome rokov Klub fotopublicistov Slovenského syndikátu novinárov so Štátnou vedeckou knižnicou v Banskej Bystrici. V tomto roku bola rozšírená o dve nové kategórie. O celkové poradie súťažili aj propagačné materiály o obciach, mestách, krajoch, regiónoch i mikroregiónoch, ktoré boli

vydané v rokoch 2009 – 2011.
Pozývame Vás na jedinečnú príležitosť zalistovať si v knihách a zistiť tak, kde je kraj slivkových samôt, čo sú majáky v mori skál a snehu, čo všetko ukázal autor v čiernobielom svete, ako sa javí odklínanie hradov a zámkov, aký je Turček, Muráň, Banská Štiavnica z netradičného pohľadu, Ľubovňa a Dunajec, ako vyzerá najväčšia kniha o Slovensku alebo... Nie, viac už neprezradíme. Pozývame vás do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave na bezplatnú prehliadku putovnej výstavy „Najkrajšia kniha a propagačný materiál o Slovensku za rok 2011“, ktorá potrvá do 27.júna 2012.
Tatiana Bachňáková

{jcomments on}


Čítať 2093 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:40

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!