pondelok, 18 marec 2013 11:20

Psychohygiena všedného dňa Doporučený

Napísal(a) T. Bachňáková
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

(Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave – tlačová správa) – Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja Vás srdečne pozýva v utorok 19.3.2013 o 16.30 hod. na posedenie s Mgr. Veronikou Gorčákovou na tému „Psychohygiena všedného dňa“.
Únava, podráždenosť, vyčerpanosť, napätie, množstvo povinností a termínov v práci, nečakaná choroba či strata blízkeho človeka, zlá

finančná situácia, alebo tzv. syndróm vyhorenia. Tých každodenných problémov by sa dalo vymenovať ešte veľmi veľa.
Ako nadobudnúť zdravú duševnú rovnováhu, nachádzať zmysel života, zrelaxovať svoju myseľ a ľahšie odolávať dnešnej hektickej dobe, či a ako sa dá odolávať stresu, nezabudnúť na humor, pozitívne myslenie, alebo aký má význam  udržiavanie dobrých medziľudských vzťahov sa môžete dozvedieť na stretnutí s Mgr. Veronikou Gorčákovou.
Aj my v knižnici sa stretávame pri svojej práci s ľuďmi rôznej povahy,“ hovorí pracovníčka úseku náučnej literatúry a pokračuje: „preto sme pripravili pre našich návštevníkov besedu, na ktorej sa dozvedia, ako zrelaxovať svoju myseľ. K dobrým radám máme aj množstvo oddychovej literatúry, ktorú si môžu vypožičať,“ dodala pracovníčka knižnice.
Psychohygiena ako taká prispieva k vytvoreniu vyrovnaného duševného jedinca, ktorý by mal zvládať stres, rôzne konfliktné vzťahy, problémy. Posedenie na tému „Psychohygiena všedného dňa“ sa bude konať v utorok 19.3.2013 o 16.30 hod. v priestoroch Gemerskej knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave na ul. Lipová 3 a teší sa na Vás kolektív pracovníkov knižnice  a hosť Mgr. Veronika Gorčáková.
T. Bachňáková


{jcomments on}

Čítať 2398 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:42

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!