utorok, 26 október 2021

FK Sokol Pača patrí k tým futbalovým klubom, ktoré síce zanikli, ale neskôr sa podarilo obnoviť ich futbalovú tradíciu. V súčasnosti klub pôsobí v 6. lige ObFZ Rožňava a momentálne sa nachádza v tabuľke na 10. priečke. Náš spolupracovník Ing. Štefan Tomášik napísal o tomto klube príspevok, kde opisuje účinkovanie tohto klubu v rokoch 2014 – 2016. Klub vtedy pôsobil v najnižšej okresnej súťaži, ale na popredných priečkach. Príspevok obsahuje fotografiu, ku každej sezóne káder, tabuľku a prehľad štyroch najlepších strelcov.

Sezóna 2014/2015
Realizačný tím: Ladislav Zagiba (predseda), Ján Toplanský (ISSF manažér), František Lopata (vedúci mužstva), Radoslav Dlugoš (tréner dospelých), Ivan Demjan, Ján Toplanský, Tomáš Reine (tréneri mládeže).

Zverejnené v Futbal

Na podporu spracovania a predaja produktov má MAS MALOHONT vyčlenených 215 000 eur, ktoré sú určené pre poľnohospodárov a spracovateľov potravín. Ak sa chcete o podmienkach získania tejto podpory dozvedieť viac, príďte 2. novembra 2021 na informačný deň k tejto výzve.

Podpora spracovania a predaja produktov

Medzi oprávnené činnosti, ktoré je možné v rámci tejto výzvy podporiť, patrí napríklad výstavba, rekonštrukcia a modernizácia výrobných prevádzok, skladov a predajní

  • poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov, nákup strojov, prístrojov a technológií či špeciálnych automobilov. O podporu vo výške od 10 000 eur do 100 000 eur na jeden projekt sa môžu uchádzať:
Zverejnené v Malohont