piatok, 26 január 2024 10:28

Výstava amatérskych fotografov z Revúcej je otvorená pre všetky zvedavé oči, prístupné srdcia a otvorené hlavy Doporučený

Napísal(a) J. Genčanský
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

„Najdôležitejšia vec na fotoaparáte sa nachádza 30 centimetrov za ním.“ – autorom tejto myšlienky je americký fotograf Ansel Easton Adams, jeden z najvýznamnejších autorov krajinnej fotografie 20. storočia. Svoj prvý fotoalbum vydal už v roku 1928.

Aj mesto Revúca je rodiskom mnohých šikovných fotografov, ktorí sa tomuto krásnemu koníčku venujú premyslene a s citom. Niektorí sa dokonca prepracovali k takej profesionalite, že ich fotografovanie uživí... A čo môže byť lepšia pracovná kariéra, než robiť to, čo vás baví a ešte za to dostávať peniaze!

Vo výstavnej sále Mestského kultúrneho strediska v Revúcej sme 18. januára 2024 otvorili pravidelnú tradičnú výstavu amatérskych fotografov z nášho mesta je otvorená pre všetky zvedavé oči, prístupné srdcia a otvorené hlavy.

V tomto ročníku s odvahou ponúkli do verejnej prezentácie svoje autorské práce títo amatérski fotografi: Milina CHALUPKOVÁ, Marcel UHRIN, Romana UHRINOVÁ, Ondrej ŠTEVKO, Dušan SEKERKA, Peter POBOČEK, Marian DETKO, Ivan RAJNER, Janka GALDÍKOVÁ a žiaci Audiovizuálneho odboru ZUŠ Revúca: Bianka BEŇOVÁ, Zuzana JAREMČUK, Erik LAMPER, Sofia VRBJAROVÁ a Bianka BEŇOVÁ.

Pozývame vás pozrieť si revúcku fotografickú výstavu v MsKS každý pracovný deň od 8. do 16. hodiny a tiež kedykoľvek počas verejných podujatí. Výstava potrvá do 18. februára 2024.

 

Juraj Genčanský
MsKS Revúca

Foto: P. Poboček

 

 

 

Čítať 250 krát Naposledy zmenené piatok, 26 január 2024 10:47

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!