×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/priroda/lesy/paca
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/priroda/lesy/paca
utorok, 24 január 2012 14:15

Stačí mi vojsť do mojej kuchyne a cez okno vidím krásne stádo jeleňov Doporučený

Napísal(a) Dagmar Sasáková
Ohodnotiť túto položku
(1 Hlasovať)

Málokto má taký zážitok v zime aký sa naskytuje pani Dagmar Sasákovej z Pače na hornom Gemeri. Keď príde do kuchyne a pozrie sa von oknom, vidí  to, čo by ste možno aj vy chceli. Poslala mi o tom niekoľko záberov ako dôkaz, aby sa s nimi zároveň aj podelila. K nevšedným úlovkom pripísala: „Posielam vám fotozábery dnes z mojej kuchyne. Nemám dobrý fotoaparát, ale dá sa rozoznať, že som vyfotila šestnásť jeleňov, ako vyšli od hlavnej cesty na lúky. Škoda, že ten zážitok sa nedá nejakým spôsobom sprostredkovať, ale bola to nádhera. Myslím si, že veľa ľudí nemá takú možnosť vidieť z tepla spoza okna takú nádheru. My sme tu ako na Klondajku.

Lebo večer vylezie stádo diviakov za záhradami a ráno vidíte rozrytý les. Alebo stopy od srniek, ako hľadali pod lístím potravu. To je na tých záberoch."
(DS)

{gallery}priroda/lesy/paca{/gallery}
{jcomments on}

 

Čítať 6052 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:49

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!