pondelok, 08 október 2018 13:33

Horehronské hry aj cezpoľný beh v réžii športovcov ZŠ J. A. Komenského

Napísal(a) ZŠ
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V minulých dňoch sa konali významné športové podujatia na úrovni banskobystrického kraja a nášho mesta Revúca. Už 58. ročník Horehronských hier priniesol športovcom Základnej školy J. A. Komenského v Revúcej 4 zlaté, 2 strieborné, 3 bronzové medaily a tiež pár smoliarskych "zemiakových". Naši športovci si zmerali sily v atletike so žiakmi a žiačkami z celej horehronskej oblasti. Družstvo mladších žiačok sa umiestnilo na prvom mieste spolu so športovkyňami Športového gymnázia Banská Bystrica, na čo sme nesmierne hrdí. Celkovo reprezentanti našej školy skončili tretí z vyše 30 zúčastnených škôl.

 

Na športoviskách Základnej školy J. A. Komenského a v jej blízkosti 4. októbra t. r. sa  konalo okresné kolo v cezpoľnom behu žiakov a žiačok ZŠ  okresu Revúca. Úspech jednoznačne patril dievčatám domácej základnej školy. Na prvom mieste sa umiestnilo družstvo A v zložení – Tamara Molentová, Lucia Ďurišková, Nina Natália Vavreková a postupuje do krajského kola. Na druhom mieste skončilo družstvo B dievčat školy. Darilo sa aj domácim chlapcom, ktorí skončili na peknom 3. mieste.

Aj tieto športové súťaže ukázali, že v Základnej školy J. A. Komenského pod vedením skvelých trénerov – pedagógov školy, rastú úžasné športové talenty nášho mesta. Blahoželáme im, ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy, atletického klubu a nášho mesta. Prajeme im veľa športových úspechov aj v postupových kolách.

 

Čítať 1099 krát Naposledy zmenené pondelok, 08 október 2018 13:47

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!