štvrtok, 01 október 2015 18:35

Brány ZŠ Ivana Branislava Zocha budú otvorené nielen pre žiakov, ale aj pre rodičov

Napísal(a) Mgr. Andrea Tokárová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

ra zocha 15 ara zocha 15 bBrány Základnej školy Ivana Branislava Zocha v Revúcej sa v sobotu 10.10.2015 otvoria nielen pre jej žiakov, ale aj pre širokú verejnosť. Pedagógovia a žiaci v spolupráci s Radou rodičov pripravili v rámci Európskeho dňa rodičov a škôl bohatý program s mnohými prekvapeniami. V ňom si určite každý príde nájde to svoje. 
Celá akcia bude v duchu tradícií Gemera - prídu nám baníci z jelšavskej SMZ pomôcť s pasovaním prvákov. Bude to veľmi slávnostné. Tiež bude výstavka minerálov, pretože sa v okolí Revúcej našli vzácne vzorky záhnedy a to bude predmetom budúcich výskumov. Preto si deti budú môcť vyskúšať ryžovanie záhned. Tiež prídu dôchodcovia, ktorí deťom ukážu ako sa vyrábajú gágoríky, dievčatá z Lykovčeka ich zase budú učiť gemerské ľudové tance. Svoj stánok bude mať aj Turisticko-informačná kancelária Revúcej. Tu budú môcť deti aj dospelí súťažiť v rôznych aktivitách. Otázky sa budú týkať Revúcej. Svoj stánok bude mať aj OZ Rastúca - mladí študenti, ktorí bojujú za krajšiu Revúcu, prídu tiež s množstvom aktivít o Revúcej. 
Viac neprezradíme, príďte sa presvedčiť sami a zažiť rodinnú atmosféru našej veľkosťou síce malej, ale srdcom veľkej školy.

Mgr. Andrea Tokárová

 

Čítať 1739 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:10

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!