piatok, 10 október 2014 15:12

Stretnutie spolužiakov po 60-tich rokoch

Napísal(a) K.H. a Ľ.R.
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

oss jelsava 60aDeň 13.9.2014 sa zapísal veľkým „D“ do povedomia 22 seniorov, absolventov Osemročnej strednej školy v Jelšave. Stretli sme sa po uplynutí 60-tich rokov, keď sme opúšťali bránu školy na Jesenského ulici. Rozišli sme sa do rôznych škôl, aby sme splnili svoje sny a túžby. S niektorými sme sa nestretli 60 rokov, a preto pri zvítaní zazneli otázky: „A ty si...?“ Teraz, keď pozeráme okolo seba, sme už poriadne preriedení, zamaskovaní pribúdajúcimi vráskami. Porozprávali sme sa o doterajšom živote, o svojich rodinách, deťoch a vnúčatách.
Toto príjemné stretnutie sa uskutočnilo vo veľkej zasadačke oss jelsava 60mestského úradu. Medzi nás zavítal aj primátor mesta pán Milan Kolesár, ktorý nás pozdravil. I touto cestou mu chceme poďakovať za milé povzbudivé slová a za príjemné prostredie, ktoré nám vytvoril.

Buďme optimisti a na čas a roky, ktoré nám ostávajú, pozerajme s odhodlaním a nádejou.
Po slávnostnom obede a po družnej a milej debate sme sa rozišli, pretože niektorých z nás čakala cesta do Karvinej, Skalice, Kremnice, Košíc, Spišskej Novej Vsi a do blízkeho okolia.


Rozchádzali sme sa s prianím dobrého zdravia, šťastia a radosti v kruhu našich blízkych.
K.H. a Ľ.R.

Čítať 3112 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:50

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!