pondelok, 05 december 2016 11:00

Stolnotenisové loptičky cez sieťku v Revúcej najpresnejšie lietali žiačkam ZŠ I. B. Zocha a žiakom z Lubeníka

Napísal(a) Mgr. M. Pirochová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Dňa 22.11.2016 sa v Centre voľného času Revúca uskutočnilo obvodné kolo žiakov a žiačok ZŠ v stolnom tenise pre školský rok 2016/2017. Tohto turnaja sa zúčastnili žiaci a ich vedúci zo ZŠ Jelšava, ZŠ S. Tomášika Lubeník, ZŠ J. A. Komenského Revúca a ZŠ Ivana Branislava Zocha Revúca. Organizátori – CVČ Revúca pripravili toto podujatie na vysokej úrovni.

Bolo zabezpečené občerstvenie pre športovcov ako aj pre vedúcich družstiev a taktiež príjemná atmosféra dodala turnaju jedinečnosť. Hralo sa podľa platných pravidiel stolného tenisu.
V kategórii žiačok sa na prvom mieste umiestnili žiačky ZŠ I. B. Zocha v zložení Ema Kapustová, Diana Koniarová a Lenka Kožejová, na druhom mieste sa umiestnili žiačky ZŠ Jelšava a tretie skončili žiačky zo ZŠ S. Tomášika Lubeník.
V kategórii žiakov to bolo o čosi napínavejšie. Hralo sa v dvoch skupinách, ktoré sa pred turnajom losovali, systémom každý s každým.
A skupinu tvorili žiaci zo: ZŠ I. B. Zocha- B tím (Ján Švonavec, Lukáš Zubák, Mário Mušuka), ZŠ Lubeník- A tím a Jelšava,
B skupinu tvorili žiaci zo: ZŠ I. B. Zocha- A tím (David Zubák, Igor Zubák a Martin Dráb), ZŠ Lubeník- B tím a ZŠ J. A. Komenského. Z každej skupiny postúpili dvaja najlepší a tí hrali ďalej systémom na kríž. Po urputných bojoch sa na prvom mieste umiestnili žiaci ZŠ S. Tomášika, na druhom mieste to boli naši chlapci - A tím a na treťom mieste skončili chlapci ZŠ Jelšava.
Všetkým zúčastneným športovcom blahoželáme a prajeme veľa ďalších športových úspechov.
Mgr. M. Pirochová

 

Čítať 2149 krát Naposledy zmenené pondelok, 05 december 2016 14:05

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!