štvrtok, 29 december 2016 19:30

Pod vianočným stromčekom Zocháčov pribúdali dary plné piesní, tanca, kolied, vinšovačiek a tiež scénok

Napísal(a) RNDr. Eva Vidová
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Vianoce sú o tradíciách, sú o daroch... Aj tohto roku – v posledný deň vyučovania pred prázdninami – sa v priestoroch Mestského domu kultúry v Revúcej uskutočnila tradičná vianočná akadémia, ktorú pripravili Zocháči, teda žiaci ZŠ I. B. Zocha, pre všetkých, čo sa dokázali na chvíľočku zastaviť.
Pod vianočným stromčekom pribúdali dary plné piesní, tanca, kolied a vinšovačiek a

tiež scénok, ktoré prinášali medzi všetkých prítomných pravé posolstvo Vianoc. Malí i veľkí priniesli na pódium radosť a do srdiečok pohodu a lásku. Naši anjelici – Lenka a Vlaďa – uvádzali číslo za číslom, a tak plynuli posledné školské minúty v roku 2016. Po záverečnej piesni a scénke v podaní ôsmakov sa už na pódium postavila riaditeľka školy Mgr. Adriana Kvetková, aby všetkým účinkujúcim poďakovala, popriala krásne sviatky, úspešné vykročenie do roku 2017 a vyhlásila dlho očakávané vianočné prázdniny.
Svetlo zhaslo, hudba stíchla, ... zo sály odchádzali všetci plní radosti z blížiacich sa najkrajších sviatkov roka, plní pocitov lásky, šťastia a pohody. Tak si spoločne poprajme tie najpohodovejšie Vianoce, úspešný vstup do nového roku a v ňom veľa šťastných krokov k splneniu tajných snov a prianí.
RNDr. Eva Vidová

 

 

 

Čítať 1544 krát Naposledy zmenené štvrtok, 29 december 2016 19:49

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!