nedeľa, 30 december 2018 20:27

Gemerskopolomčania začiatkom januára organizujú XXVII. ročník stolnotenisového turnaja „O pohár starostu obce“ Doporučený

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Agilný stolnotenisový klub Gemerská Poloma elektronickou poštou na stránku Maj Gemer poslal informáciu, že v spolupráci s obcou Gemerská Poloma usporiada v sobotu 5. januára 2019 už 27. ročník stolnotenisového turnaja "O pohár strostu obce". Na Slovensku si získal medzi aktívnymi hráčmi stolného tenisu prívlastok ako prvý stolnotenisový turnaj v roku, ktorého sa zúčastňujú naši poprední hráči.  Miestom turnaja aj tentoraz bude miestna telocvičňa pri základnej škole a po prvýkrát riaditeľkou turnaja bude starostka obce Mgr. Lilian Bronďošová. Turnaj je vypísaný pre kategóriu mužov a bude sa hrať systémom - v I. časti skupinovým a v druhej časti progresívnym K.O. V čase od 9.00 do 9.30 je naplánovaná prezentácia účastníkov turnaja a po nej o 9.30 hod. je určený slávnostný začiatok súťaže.

Organizátori rátajú s tým, že o 14.30 hod. sa uskutoční semifinále. Pre prihlásených účastníkov je určený jednotný poplatok 3.- €. Pre prvých troch súťažiacich sú vypísané tieto ceny: 1. miesto 100.- €, 2. miesto 80.- € a 3. miesto 2x 50.- €. Turnaja sa predbežne zúčastnia  naši poprední hráči, ako: 4. Alexander Valúch (TTC OC BAD HOMBERG 1987), 13. Erik Illáš (Hontianske Trsťany – Dudince), 18. v rebríčku SSTZ Martin Gumáň (DJK SPVGG EFFELTRICH (GER)), 49. Martin Hruška (ŠKST MICHALOVCE), 70. Róbert Valúch st. (STK SOKOL STRÁNSKE), 86. Gregor Gallo (GEOLÓG ROŽŇAVA), 97. Anton Hamran (STO SPOJE IVANKA), 2. v rebríčku Dorastenci Adam Klajber (Geológ Rožňava), a iní.  Tradične pre všetkých účastníkov bude pripravené občerstvenie a guláš.

(MG od)

Čítať 3178 krát Naposledy zmenené pondelok, 31 december 2018 00:32

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!