nedeľa, 13 august 2023 20:13

Kto hamuje priebeh futbalových súťaží na hornom Gemeri? Doporučený

Napísal(a) MG od
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Z majstrovského futbalu 2. kola V.LIGY JUH VsFZ Krh. Podhradie - Malý Horeš 4:0. Z majstrovského futbalu 2. kola V.LIGY JUH VsFZ Krh. Podhradie - Malý Horeš 4:0. Foto: facebook FK Krh. Podhradie

Výsledky druhého kola majstrovských futbalových súťaží družstiev horného Gemera majú akúsi zvláštnu príchuť. Zápasy vyšších ligových súťaží spadajúcich do riadenia VsFZ Košice prebehli v sobotu i nedeľu vcelku v pohode. Máločím sa odlišovali od predchádzajúcich kôl. Detaily boli skutočne iba vo výsledkoch jednotlivých stretnutí. Horšie to bolo s majstrovskými zápasmi, najmä 7. ligy ObFZ Rožňava. Akýmsi nesprávnym zásahom sa stalo, že stretnutia 2. kola vyžrebované na nedeľu 13. augusta t. r. sa museli zapisovať po starom – na papier, teda nie elektronicky, čo zapríčinilo niekoľko nezrovnalostí. Predpokladáme, že sa tak stalo z celého Slovenska iba v rožňavskom okrese.

Nám sa však podarilo zistiť všetky výsledky stretnutí tak, ako boli vyžrebované. V tomto týždni našim čitateľom však nebudú zatiaľ k dispozícii zostavy mužstiev, strelci gólov a krátke komentáre o majstrovských zápasoch družstiev 7. ligy, zapríčinené týmto nedostatkom.

Nám sa však zdá, že táto súvislosť bude mať ešte dohru. Čas ukáže, kde a koho sa to bude týkať. V takomto svetle sa totiž okres Rožňava ukázal ako jedinečný na celom Slovensku. 

DOSPELÍ 

 

V. LIGA JUH VsFZ – 2. KOLO

FK Krásnohorské Podhradie – TJ Družstevník Malý Horeš 4:0 (2:0) G: R. Fabián, T. Revúcky, R. Ferdinand. Š. Brezo (vlastný MH). ŽK: Š. Dorkin, R. Szkokan – E. Kováč. R: P. Tóth – M. Petraššovič, T. Okruhľanský, DS: J. Kubánka. Div.: 150.

PODHRADIE: Gellért Laczkó - Daniel Vojčík (C), Štefan Dorkin, Róbert Ferdinand, Roland Fabián, Matej Gelda, Rudolf Šavlík, Dávid Bodnár, Richard Szkokan, Tomáš Revúcky, Norbert Luko.

HOREŠ: Alexander Tóth - Dionýz Šváb, Tomáš Némethi, Brian Gašparik, Štefan Kováč, Flórián Pituk, Marcel Hami, Martin Tóth, Krisztián Docs, Erik Kováč (C), Štefan Brezo.

V uplynulom ročníku tiež domáci Krásnohorčania nedali šancu nováčikovi súťaže, futbalistom Malého Horeša, šancu získať tri body. Vtedy im stačilo víťazstvo 1:0, tentoraz sa lepšie prejavili útočné hroty Krásnohorčanov a body takisto zostali doma. V tomto zápase im však chýbal brankár David Džačár, ktorý šiel hosťovať do FK Kechnec, ktorý bojuju o ligu vyššie. Nahradil ho zatiaľ cekom úspešne Gellért Lackó, ktorý prišiel pod krásnohorský hrad z Čečejoviec.

futbal nv rv 2 4 2 Color Restored Enhanced Obrázok z 2. kola majstrovského futbalu V. ligy JUH medzi Nacinou Vsou a Rožňavou 2:4 (2:1). Situácia pred 16-kou Nacinej Vsi na začiatku 2. polčasu. Trestný kop zahrávajú hostia. Gól z toho nebol, lebo lopta mierila ponad bránu domácich.

Foto z video FK Nacinej Vsi.

ŠK Nacina Ves – MFK Rožňava 2:4 (2:1). G: R. Černák, F. Florián - Marcelino, F. Kovács, F. Szabó, M. Sabol. ŽK: R. Basara, M. Pavelko, P. Kokočák (89´ E. Bača), R. Černák - G. Machaidze, F. Szabó. R: M. Markovič – J. Dušek, V. Rugoská, DS: M. Černica. Div.: 100.

NACINA VES: Tomáš Dráb - Miroslav Stankovič, Radoslav Basara (C) (89´ O. Lipovský), Stanislav StruňakPeter Blaško, Miroslav Marcin (59´ V. Goroľ), Peter Kokočák, Filip Florián, Michal Pavelko, Roland Černák, Martin Olah (89´ A. Kakara).

ROŽŇAVA: Frederik Spišák - Goderdzi Machaidze, Shota Gvazava, Filip Szabó, Filip Gallo (79´ T. Gecelovský), Gabriel Majoroš (C), Valerii Kovernyk, Michal Domik, Filip Kovács, Zoltán Kótai (58´ M. Sabol), Ryan Jiovanni Marcelino.

Domáci Nacinovešťania, ako nováčik súťaže, sa snažili proti vlaňajšiemu druhému najlepšiemu mužstvu tabuľky ako najlepšie vedeli. Prejavilo sa to v rýchlom góle, ktorý domácim padol už v 7. minúte a aj dvakrát vo vedení stretnutia. Snahu domácich "ocenil" aj rozhodca, ktorý im udelil v tomto zápase až 6 žltých kariet. Hostia však prejavili väčšiu kvalitu a nakoniec si priviezli z východu cenné tri body. Novým hráčom v družstve Rožňavy je aj Filip Gallo, ktorý prišiel na hosťovanie z Vyšnej Slanej.

OSTATNÉ VÝSLEDKY: Kráľovský Chlmec – FK II.Rákoczi Borša 1:2, Malá Ida – OFK Vojčice 7:0, Dvorník-Včeláre – Budkovce 1:2, Topoľany – Geča 1:0, Ťahanovce – Gelnica 2:5, Nacina Ves – Rožňava 0:0.

TABUĽKA PO 2. KOLE:

 

 

2023 5 liga najlepší strelci 2kolo a

1. Družstevník Malá Ida 2      2     0     0   9:1
2. MFK Rožňava  2 2 0 0 8:2 6
3. MFK Gelnica 2 2 0 0 8:3 6
4.. FK II. Rákoczi Ferenc Borša 2 2 0 0 5:2 6
5 AFK Topoľany 2 2 0 0 4.1 6
6. FK Geča 73 2 1 0 1 4:1 3
7. FK Krásnohorské Podhradie 2 1 0 1 5:3 3
8. OŠK Budkovce 1 1 0 0 2:1 3
9. MFK Ťahanovce 1 0 0 1 2:5 0
10. ŠK Nacina Ves 2 0 0 2 3:6 0
11. Slavoj Kráľovský Chlmec 2 0 0 2 1:6 0
12. Dvorníky-Včeláre 2 0 0 2 1:6 0
13. Družstevník Malý Horeš 2 0 0 2 1:7 0
14. OFK Vojčice 2 0 0 2 1:10 0

 

Majstrovské futbalové zápasy 3. kola V. ligy JUH VsFZ Košice

 

19. 8. o 16.00 hod.:     MFK Rožňava - TJ Družstevník Malá Ida
20. 8. o 16.00 hod.:   FK Geča 73 - FK Krásnohorské Podhradie

 

 

 

7. LIGA ObFZ ROŽŇAVA – 2. KOLO

 

FK Lipovník – MFK Rožňava B / Rudná 1:5 (0:4). G: O. Kiss - S. Hric 2, L. Felezký, S. Ďuríček, J. Fedor. ŽK: A. Korszinszki, A. Vozár - M. Jančík. R: Uharček - E. Kovács, DS: J. Szor. Div.: 100. 

LIPOVNÍK: Marek Šály - Patrik LuspajAdrian Korszinszki (45´ R. Farkaš), Martin DobošDominik Kardos (55´ Z. Lipták), Adrian Vozár (55´ A. Szucs), Norbert VozárRoland Szucs (C)Ladislav Emodi (70´ R. Priam), Roland SzücsOndrej Kiss.

RUDNÁ: Patrik Varga - Karol KováčMarek JančíkZoltán BreuerStanislav ĎuričekLadislav RabasPavol Kontra (C)Stanislav HricLukáš FelezkýMichal SemanJozef Fedor.

Domáci nepokračovali  s takým oduševnením ako týždeň predtým v Dlhej Vsi, kde remizovali 1:1 a získali zo stretnutia bod. Doma hladko podľahli hosťom, ktorí sa posilnili o niekoľkých hráčov z dorastu. O zápasse bolo rozhodnuté prakticky už v prvom polčase, v ktorom hostia získali štvorgólový náskok, ktorý v druhom polčase iba udržiavali. Lipovníčania posilnení brankárom M. Šálym, ktorý prestúpil z Rožň. Bystrého, strelili Kissom iba čestný gól. 

 

FK Hrhov – TJ Baník Rakovnica 3:1 (2:0). G: D. Grulyo 2, D. Jánosdeák -  L. Gábor. ŽK: 0 - Caba Koncz, J. Sklenár. R: Lorincz – Vávrová, DS: Bodnár. Div.: 50.

HRHOV: Zoltán Halász - Gábor VevericaGabriel ŠmajdaSebastián ŽigaDominik GrulyoAdrian KocsíkDávid Jánosdeák (77´ T. Zsigrai), Daniel Klučik (77´ Z. Grbálik), Roman Grosmann (58´ A. Herczeg, 77´ A. Bernáth), Zoltán Uveges (C)Gabriel Gecs (65´ D. Józsa).

RAKOVNICA: Lukasz Prodochl (C) - Erik GažikJozef SklenárPavol BrdárCaba Koncz (82´ L. Gemerský), Juraj TomiOndrej VavrekLukáš GáborAdrián MujzerTomáš UhrínŠtefan Krága.

Domáci Hrhovčania mali v tohto ročníku lepší štart do futbalovej súťaže ako vlani, čo sa o hostí z Rakovnice nedá povedať. Prejavilo sa to najmä vo výsledku. Hosťom najviac chýbal minuluročný najlepší strelec 19-ročný Marián Gábor, ktorý počas leta prestúpil do Dobšinej. 

MFK Dobšiná – OFK Vyšná Slaná 1:2 (1:0). G: S. Čonka - M. Poliak, S. Čonka (vlastný DO) ŽK: M. Bubenčík - D. Kalis, J: Želinský. R: J. Gyenes – Ďuríček, DS: Šalamon, Div.: 120.

OFK: R.Lindák - D. Kalis, A. Gallo, J. Želinský, M. Hadar - M. Poliak, Jer. Barnák, Joz. Barnák - J. Gallo, Š. Domik, S. Bizik.                                             
 
V hornogemerskom derby sa v peknom počasí pred asi 120 divákmi odohral vyrovnaný zápas. Hostia z Vyšnej Slanej mali problémy so zostavou (nastúpili bez náhradníkov), keď viacero hráčov je zranených, a tak museli nastúpiť všetci čo mohli. Filip Gallo odišiel na hosťovanie do Rožňavy. Z Jelšavy sa vrátil z hosťovania Jerguš Barnák a z Dobšinej prestúpil M. Poliak. Domáci posilnení o navrátivších sa hráčov z Rakovnice začali od začiatku aktívne. Napádali hostí a podnikali rýchle akcie s nebezpečným zakončením. Strelou z 25 m najprv opečiatkovali redakcia adresa brvno brány hostí a neskôr po chybe v strede hosťujúcej obrany sa ujali vedenia. Hostia postupne prebrali iniciatívu na svoje kopačky. Vypracovali si niekoľko sľubných príležitostí, ktoré vyriešil domáci brankár, ktorý sa vyznamenal hlavne pri strele Jer. Barnáka do šibenice, ktorú s námahou vyškriabal na roh a pri lobe A. Galla, ktorý vytlačil nad brvno. Obrovskú príležitosť na vyrovnanie nepremenil J. Gallo, ktorý sám pred domácim brankárom z hranice 16-tky prestrelil. Za zmienku ešte stojí nezavinené zranenie domáceho stopéra A. Paulíka, ktorý zápas nedohral. V druhom polčase sa čoraz viac dostávali pred domácu bránu hostia a ich snaha bola odmenená, keď po trme-vrme a vypadnutí lopty z rúk domáceho brankára sa im podarilo vyrovnať. Lopty do domácej brány dorazil Jerguš Barnák. Následne opečiatkovali brvno domácej brány a veľkú príležitosť sám pred domácim brankárom nevyužil D. Kalis. Výsledkom narastajúceho tlaku hostí bol víťazný gól, ktorý si v snahe odvrátiť centrovanú loptu strelil do vlastnej brány domáci hráč v poslednej minúte zápasu.
 
Vladimír Lukáč
 

TJ Baník Drnava – TJ Jednota Krásnohorská Dlhá Lúka 1:3 (0:2). G: Z. Bulik - A. Kerekeš 2, P. Klárik. R: Rási – Rogos, DS: Drenko. Div: 50.

DRNAVA: Gabriel Józsa - Ján KovácsPeter BúlikGabriel PetroJán BernáthKilián ŠoltésBrian ŠoltésTibor Kerekeš (17´ K. Kovács), Róbert KovácsZoltán BulikTimotej Lipták (46´ J. Brúgoš).

DLHÁ LÚKA: A. Máté - I. Bošela (79´ K. Albert), L. Varga (C), R. Bubenčík, R. Madarász, M. Lovas, A. Rigó, M. Boroš, P. Klárik (81´ R. Kulík), A. Prónyai (17´ T. Hegedus), A. Kerekeš. 

V druhom kole sa futbalisti Dlhej Vsi predstavili na ihrisku Drnavy, ktorá posilnená o J. Kovácsa z Rožňavy a dovolenkujúceho Z. Bulika skonsolidovala mužstvo a bola silnejším súperom, ako tomu bolo v minulej sezóne.

V prvom polčase hostia hrali umne a hrozili z centrov a rohových kopov. S jedným z mnohých centrov z ľavej strany našiel Madarász na zadnej tyčke Vargu, ten hlavou sklepol na voľného Klarika, ktorý bez problémov doklepol do odkrytej brány. Hneď vzápätí po inkasovanom góle, domáci stratili loptu v strede poľa, ktorá sa dostala ku Kerekesovi, ktorý s tečovanou strelou spoza 16-ky prekonal domáceho gólmana - 0:2. Domácich Drnavčanov v prvom polčase, až na pár centrov v závere polčasu, nepustili Dlholúčania bližšie k svoej bráne.

futbal drnava dlhaluka 1 3

V druhom polčase ale domáci preskupili rady a viac otvorili hru a po rohovom kope znížili Bulikom na 1:2. Domáci ožili a hostia pôsobili v úvode druhého polčasu zakríknuto. Museli reagovať na vývoj hry a tiež prestriedať a preskupiť rady, čo im pomohlo, ale hra sa prelievala z jednej strany na druhú a gól visel vo vzduchu. Po dlhej lopte domácemu stopérovi na hranici 16-ky odskočila lopta, ktorá sa dostala ku Kerekesovi, ktorý sa už dostával do nájazdu, vzápätí ho ale domáci stopér fauloval a znemožnil mu postupovat ďalej. Na počudovanie všetkých uvidel domáci stopér len ŽK a nasledoval priamy kop z hranici 16-ky. Domáci naďalej hrozili centrami ale nedokázali ich zakončiť. Nakoniec hostia rozhodli v 75. minúte, keď po krásnej akcii, cez stopérov, sa dostal k lopte Klarik, ktorý vysunul po ľavej strane nabiehajúceho Madarásza, ktorý prízemným centrom našiel v 16-ke voľného Kerekesa, ktorý nekompromisne zakončil a uzavrel pre hostí tento ťažký zápas na 1:3. Bol to pekný a bojovný derby súboj, v ktorom si súperi nič nedarovali, ale všetko bolo v rámci fair play. Čiernou škvrnou na zápase bola zrážka hlavami domáceho Kerekesa a najlepšieho strelca uplynulej sezóny A. Prónyaiho, ktorý musel v prvom polčase striedať a s rozbitou hlavou ísť na pohotovosť.                                                                  Foto: FK Baník Drnava

(Rolo-facebook)

 

ŠK Polom Gemerská Poloma – Zlatý klas Dlhá Ves 0:0 ŽK: 0 - M. Havrlent. R: Klinko – Baczúk, DS: Gašpar. Div: 60.

POLOMA:  Mikuláš Štefanik - Radovan Árvai (C)Igor Harabin (38´ P. Šimko), Michal DorčákLukáš JasenkaAttila KovácsPatrik SlavkovskýMiroslav TomášikDenis FajdekMatúš Kuchta (68´ P. Katona), Luboš Korintuš.

Stratený bod z 1. kola si hostia z Dlhej Vsi vybojovali v druhom kole bezgólovou remízou z Gemerskej Polomy. 

Sokol Pača – Tatran Betliar 1:4 (0:2). G: D. Toplanský - M. Arvay 3, M. Zatroch. ŽK: P. Darvaš - 0. R: Poťmák – Molnár, DS: Vysoký. Div.: 50.

PAČA: Ladislav Harhovský - Peter Darvaš (46´ A. Reiner), Ľubomír Gajdoš (17´ M. Tóth), Ján BockoDaniel ToplanskýJozef LiškaJozef GulykásĽubomír Lukáč (C)Radovan DlugošMiloš ZagibaSebastian Erdofalvi.

BETLIAR: Samuel Cirbus - Lukáš PoťmákMarko ZatrochViktor MihalíkMartin ArvayLukáš BoňkoMarcel RóthMiloš SchvarzMarek KováčJán Čižmár (77´ B. Silárdi), Marián Marciš (C).

Pačanské mužstvo sa do nového ročníka počas letnej prestávky posilnilo o niekoľkých hráčov z okolia. Prím na ihrisku hrali hráči hostí. Strelecky medzi nimi sa najviac darilo Martinovi Arvay, ktorý sa vynímal aj spomedzi ostatných hráčov súťaže tromi strelenými gólmi.

OTJ Honce – TJ Baník Rožňavské Bystré 2:5 (1:4). G: P. Hajdu, J. Pástor (z PK) - Milko, Jakub Rochl, P. Minčík, J. Ivanič. ŽK: M. Gallo. R: Galík – Farkaš, DS: Kerekes. Zápas sledovalo asi 200 divákov.

Po dvoch rokoch sa v Honciach odohralo susedské derby, ktoré bolo len priemerným stretnutím. Domáci, ktorí sú v štádiu doplňovania kádra, hrali veľmi nezohrato. Naopak, hostia boli kvalitnejším mužstvom a zaslúžene vyhrali.

Stretnutie s prehľadom rozhodoval Peter Galík, na čiarach mu asistovali Radovan Farkaš a delegát Július Kerekes.

HONCE: O. Ujházi – I. Lorincz, D. Forgáč, Š. Murza, N. Gallo (56´ M. Kováč), J. Pástor (C), M. Molnár, P. Hajdu, M. Gábor (71´ M. Hric), Milan Gallo, V. Tokoly. Stredali: M. Kováč, M. Hric.

BYSTRÉ: D. Forgáč – J. Ivanič, T. Ivanič (76´ L. Fafrák), T. Kuchta, J. Fazekaš, B. Milko, Jakub Rochl, Róbert Rochl, J. Rochl, Z. Laven (46´ P. Minčík), J. Benedik. Striedali: P. Minčík, L. Fafrák.

Jaroslav Strelka

 

TABUĽKA PO NEÚPLNOM 2. KOLE:

2023 7 liga 2kolo strelci 23

1. MFK Rožňava B/Rudná 1      1     0     0    5:1   3 
2. Baník Rožňavské Bystré 1 1 0 0 5:2 3
3. Tatran Betliar 1 1 0 0 4:1 3
4. Jednota Dlhá Lúka 1 1 0 0 3:1 3
4. FK Hrhov 1 1 0 0 3:1 3
6. OFK Vyšná Slaná 1 1 0 0 2:1 3
7. Zlatý klas Dlhá Ves 2 0 2 0 1:1 2
8. Polom Gemerská Poloma 1 0 1 0 0:0 1
9. FK Lipovník 2 0 1 1 2:6 1
10. MFK Dobšiná 1 0 0 1 1:2 0
11. Baník Drnava 1 0 0 1 1:3 0
11. Baník Rakovnica 1 0 0 1 1:3 0
13. OTJ Honce 1 0 0 1 2:5 0
14. Sokol Pača 1 0 0 1 1:4 0

 

3. kolo 7. ligy ObFZ Rožňava

 

19.8 o 16.00 (sobota):   Dlhá Ves - Pača, Rožňavské Bystré - Lipovník
20.8. o 10.30 (nedeľa):     MFK Rožňava B/Rudná - Gemerská Poloma
o 16.00:   Vyšná Slaná - Honce, Rakovnica - Dobšiná, Krásnohorská Dlhá Lúka -  Hrhov, Betliar - Drnava

 

 

 

D O R A S T

III. LIGA SD – U19 - VÝCHOD VsFZ – 2. KOLO:

 

FK Svidník – MŠK Slavoj Spišská Belá 2:0 (1:0)

TJ Sokol Ľubotice – FK Svit 14:0 (10:0)

Stará Ľubovňa RFC – ŠK Zemedar Poprad-Stráže 1:6 (0:4).

1. MFK Kežmarok – 1. ŠK Tatran Spišské Vlachy 1:0.

 

Slovan Sabinov - MFK Rožňava 1:1 (1:0). G: R. Cenker - J. Fedor. ŽK: 0 - T. Šujanský, R: J. Cuprák - Š. Cisko, M. Palenčár. Div.: 30. 

SABINOV:  Sebastián Valčák - Filip Vaňo (C)Denis JuščakMarek Čuba (67´ K. Dužda), František GiňaLukáš KalejaDominik KozárEliáš MajirošJuraj Čekan (46´ P. Ernst), Patrik Plavec.Richard Cenker.

ROŽŇAVA: Patrik Varga (16´ J. Dekan) - Nikolas PodrackýPatrik ŠkvareniakJán HorvátViktor SzilardiBryan RuščinMichael LigartViktor KoňaŠimon DomikJozef Fedor (C)Tomáš Šujanský.

Stará Ľubovňa RFC - ŠK Zemedar Poprad-Stráže 1:6 (0:4). 

 

NEÚPLNÁ TABUĽKA PO 2. KOLE:

1. TJ Sokol Ľubotice   2     2     0     0   23:0   6  
2. Zemedar Poprad-Stráže 2 2 0 0 9:3 6
3. 1.FK Svidník 1 1 0 0 2:0 3
4. 1.MFK Kežmarok 2 1 0 1 1:9 3
5. MFK Rožňava 1 0 1 0 1:1 1
6. MFK Slovan Sabinov 1 0 1 0 1:1 1
7. FK Košická Nová Ves 1 0 0 1 2:3 0
8. 1. ŠK Tatran Spišské Vlachy 1 0 0 1 0:1 0
9. MŠK Slavoj Spišská Belá 1 0 0 1 0:2 0
10. Stará Ľubovňa RFC 1 0 0 1 1:6 0
11. FK Svit 1 0 0 1 0:14 0
  Janočko Academy 0          
  Pivovar Šariš Veľký Šariš 0          
  MŠK Spartak Medzilaborce 0          

 

 

3. kolo III. ligy SD U19 VÝCHOD

 

19.8 o 10.00 (sobota):   MFK Rožňava - MŠK  Spartak Medzilaborce, 

III.  LIGA MD – U17 - VÝCHOD VsFZ – 2. KOLO:

 

1.FK Svidník – MŠK Slavoj Spišská Belá 11:0 (7:0)

TJ Sokol Ľubotice – FK Svit 6:0 (0:0)

Stará Ľubovňa RFC – ŠK Zemedar Poprad-Stráže 1:1.(0:0)

1.MFK Kežmarok – 1. ŠK Tatran Spišské Vlachy 10:0 (5:0).  

 

MFK Slovan Sabinov - MFK Rožňava 2:1 (1:0). G: K. Kocurko, Š. Dzurik - M. Šeďo. ŽK: 0 - M. Mikolaj. R: Š. Cisko - J. Cuprák, M. Palenčár. Div.: 50.

SABINOV: Filip Tkáč - Viliam Solár (72´ D. Palenčár), Dezider RakašRadoslav MašľárŠimon DzurikJozef Tumidalský (65´ M. Vranko), Kristián KocurkoLukáš Špánik (C)Sebastián Bekeč (41´ M. Hricišin), Emanuel Čech (72´ M. Molčan), Tomáš Kundrát (65´ S. Švec).

ROŽŇAVA: Dávid Lipták - Damian Kubica (61´ T. Karona), Filip Rusnak (70´ I. Herczeg), Martin MikolajDominik ŠelmeciPeter RogosDávid DókusSamuel Petergáč (72´ S. Akbert), Matúš Šeďo (C)Richard KralSebastián Rusnyák (72´ Š. Šimon).

 

NEÚPLNÁ TABUĽKA PO 2. KOLE:

1. TJ Sokol Ľubotice   2     2     0     0   11:2   6  
2. ŠK Zemedar Poprad-Stráže 2 1 1 0 3:2 4
3. 1. FK Svidník 1 1 0 0 11:0 3
4. 1. MFK Kežmarok 2 1 0 1 12:5 3
5. MFK Slovan Sabinov 1 1 0 0 2:1 3
6. Stará Ľubovňa RFC 1 0 1 0 1:1 1
7. MFK Rožňava 1 0 0 1 1:2 0
8. FK Košická Nová Ves 1 0 0 1 1:2 0
9. FK SVit 1 0 0 1 0:6 0
10. 1. ŠK Tatran Spišské Vlachy 1 0 0 1 0:1 0
11. MŠK SlavojSpišská Belá 1 0 0 1 0:11 0
  Janočko Academy            
  Pivovar Šariš Veľký Šariš            
  MŠK Spartak Medzilabvorce            

 

 

3. kolo III.ligy MD U19 VÝCHOD 

19.8. o 12.15 (sobota):     MFK Rožňava - MŠK  Spartak Medzilaborce, 

 

Ž I A C I

4. LIGA ObFZ ROŽŇAVA – 1. KOLO

futbal dobsina bystre žiaci

Spoločná fotografia z prvého kola futbalovej 4. ligy staršich žiakov ObFZ Rožňava v ročníku 2023-2024: v zelených dresoch žiaci MFK Dobšiná, v bielych dresoch žiaci Baníka Rožňavské Bystré. Zdroj: Palo Horváth, facebook

MFK Dobšiná – TJ Baník Rožňavské Bystré 7:0 (4:0). G: A. Červenák a E. Spišák po 2, M. Gaži, K. Čvervenák. R: N. Vávrová. Div.: 35.

DOBŠINÁ: Rastislav Vikartovký - David Vikartovský, Lukáš Horváth, Erik Spišák (C), Adrián Červenák, Kristián Červenák, Michal Gaži, Filip Mihok, Peter Červenák, Eduard Gono, Samuel Breuer.

BYSTRÉ: Róbert Meško - Tereza Tomkova (C), Peter Ďurský, Branislav Bolaček, Martin GrebecMarcel Čipka, Filip Javor, Martin Strelka.

 

2. KOLO 4. LIGY ObFZ Rožňava

 

19.8 o 10.30 (sobota):  

Papiereň Slavošovce - MFK  Dobšiná,

Baník Rožňavské Bystré - Baník Drnava 

 

 

Pripravil MG - od

Čítať 1057 krát Naposledy zmenené sobota, 19 august 2023 12:56

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!