pondelok, 23 máj 2011 14:46

Ako to vlastne bolo vo futbalovom zápase Bohúňovo – Drnava ? Doporučený

Napísal(a) HCKošice_19
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Bohúňovo - DRNAVA 2:2 (1:2), góly: ??? - Fabián 2, ŽK: ??? - F. Kovács, J. Kovács, ČK: ??? Lídra II. triedy nečakala v 25. kole v Bohúňove prechádzka ružovým sadom. Už jesenný zápas týchto súperov v Drnave bol veľmi vyrovnaný. Tam vďaka Mázikovi Drnava vyhrala tesne 4:3. No Mázik ešte na jar neskóroval a nielen Mázikove góly chýbali, ale aj hráči, ako R. Kovács (maturita), či Slávkay (zranenie). Bol to veľmi napätý zápas s množstvom kontroverzných momentov. Rozhodcom bol Repaský na čiare s Luczom, na zápas pri horúcom slnečnom počasí bolo zvedavých asi 150 divákov.
Prvý kľúčový moment zápasu prišiel hneď v 2. min. Drnavský F. Kovács fauloval domáceho hráča, ktorý ho potom surovo napadol a za oplácanie mal ísť predčasne pod sprchy, no rozhodca Repaský vytiahol len žltú kartu.

Zápas by po rýchlej červenej karte dostal hneď iný náboj. Ale čo sa dá robiť? Drnavčania rýchlo zabudli na druhú minútu a o ďalšie dve už otvárali skóre. Mázikov center usmernil do siete Fabián. 0:1. Štyria dorastenci nastúpili v tomto zápase za Drnavu - F. Emödi, J. Kovács, J. Maliňák (syn trénera) a K. Šoltés. Práve posledne menovaný vynikajúco vypálil v 16. min. a jeho strelu do brány dorazil opäť Fabián. 0:2. V 23. min. sa dostali domáci ku pokutovému kopu, faul Orbána však prišiel ešte pred pokutovým územím, no rozhodca svojím ďalším zlým rozhodnutím vrátil domácich do zápasu. 1:2. V poslednej minúte prišlo k vážnemu zraneniu Emödiho, keď v hlavičkovom súboji sa nešťastne zrazil s domácim útočníkom. Sťažoval sa na závraty a bolesti hlavy, a tak ho tréner Maliňák musel nechať vystriedať. Polčas 1:2.
Druhý polčas sa začal opäť so situáciou, ktorá vyvolala nezhody. F. Kovács unikol sám na brankára, spravil kľučku, no namiesto červenej karty a penalty pre hostí prišla žltá karta pre samotného F. Kovácsa za nafilmovanie pádu. Dostal už svoju ôsmu žltú kartu, a tak musí vynechať dva zápasy. Domácim sa podarilo vyrovnať po nezhode v obrane. 2:2. Domáci hrali veľmi tvdro a miestami aj zákerne. Na svojej koži to pocítili najmä F. Kovács, J. Kovács a J. Maliňák. V 67. min. sa na to už rozhodca nedokázal dívať a vylúčil domáceho hráča s číslom 13. Mal to urobiť už dávno predtým a nemala to byť prvá červená karta! Po vylúčení však viac z hry mali domáci, hostia strácali sily, domáci sa však presadiť už nevedeli. V prvom polčase si zaslúžili vyhrať hostia, v druhom domáci a preto je remíza zaslúženým výsledkom. No Drnavčania len tak nezabudnú na to, čo sa v Bohúňove udialo, a domáci majú na to určite iný názor, ale i neutrálni diváci uznali, že Drnava bola ukrátená o penaltu a červenú kartu hneď v 2. min.
Zostava Drnavy: Zakhar - Búlik, Bukovič, Orbán, J. Kovács - F. Kovács, Mázik, Petro, Emödi (46.min. - Maliňák) - Šoltés, Fábián (82.min. - Garaj).
HCKošice_19
{jcomments on}

Čítať 2608 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:09

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!