×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/drnava/9
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/drnava/9
nedeľa, 23 október 2011 11:19

Drnavskí ligoví dorastenci neprehrali už sedem zápasov za sebou Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

DRNAVA - Jasov 4:0 (4:0). Góly: Herczeg, J. Kovács, Vozár, Šoltés. Drnavčania v 12. kole IV. ligy KG skupiny nastúpili proti tímu, s ktorým z piatich vzájomných zápasov nevyhrali ani jeden. Posledný zápas medzi týmito mužstvami sa skončil remízou 1:1, a predtým Drnavčania vždy ťahali za kratší koniec. No dnes favoritmi boli domáci, už 6 zápasov bez prehry - takúto šnúru ťahala Drnava, preto sa ju snažili predlžiť. Zápas rozhodoval Černický, prišlo asi 30 fanúšikov. 
Hostia od začiatku boli futbalovejší, no do šancí sa nedostávali. Bránku Emödiho, ktorý musel kvôli absencii brankára zastúpiť jeho post, sa hosťom ani raz v prvom polčase nepodarilo ohroziť. Po ospalejšom

začiatku domácim hneď vyšla prvá kombinácia. V 11. min. dobre rozbehol akciu R. Szűcs, svojou prihrávkou našiel Šoltésa a ten precíznym centrom našiel hlavu Herczega a bolo 1:0. Dlho to vyzeralo, že na polčas sa pôjde za stavu 1:0, no v poslednej sedemminútovke Drnava rozbehla smrteľnú kanonádu. Začal ju J. Kovács, ktorý si počkal na svoj okamih a strelou z voleja zvyšil na 2:0. Vozár zahodil v zápase veľa sľubných šancí, ale v 41. min., potom, čo J. Kovács mieril hlavou len do brvna, práve Vozár bol tým, ktorý loptu upratal do siete. 3:0. Minútu pred polčasovou prestávkou ešte Šoltés poistil stav na 4:0. Polčas.
Domáci vyšli zo šatne spokojní so štvorgólovým vedením, a do druhého polčasu nevymysleli nič nové a preto ich hra upadávala. Hostia sa tiež nevedeli presadiť, no čoraz viac sa dostávali pred bránu Emödiho. Na strane Drnavy sa už nedokázal presadiť J. Kovács, Šoltés ani Maliňák a tak posledné minúty ovládli hostia. Nezáživný futbal v druhom polčase trval do 86.minúty. Vtedy Szöcs vymyslel veľmi riskantný manéver a skončilo sa to penaltou pre Jasov. Loptu si postavil M. Žiga, a i keď Emödi stranu odhadol, zákrok nebol potrebný, lebo lopta sa od brvna odrazila do ihriska a skvele hrajúci Čelovský potom odpratal loptu ďaleko od brány. Po tomto vzruchu sa už zápas len v pokoji dohral a Drnava si pripísala ďalšie dôležité 3 body.
FKD

{jcomments on}

 

 

Čítať 2024 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!