nedeľa, 30 október 2011 13:51

Drnavský dorastenecký štvrtoligový valec súperov valcuje aj naďalej Doporučený

Napísal(a) FKD
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Medzev - DRNAVA 0:4 (0:1), góly: Čelovský, Emödi, J. Kovács, Šoltés. Drnava valcuje ďalej! Po siedmich zápasoch bez prehry Drnavčania cestovali v sobotu 29. októbra 2011 do Medzeva, kde ešte v minulej sezóne tohto roku na jar už raz dokázali potvrdiť svoju víťaznú eufóriu. Hráč Drnavy Jakub Čelovský sa dnes vrátil "domov", keďže dlho býval v Medzeve, no vrátil sa v drnavských farbách a domácim raz zaťažil sieť. Drnava prišla do Medzeva po tri body a tak to aj od začiatku vyzeralo. Na veľkom ihrisku sa dalo perfektne kombinovať, no Drnava tieto výhody od začiatku nevedela využívať. Dlho bolo ticho, no v 21. min. Emödi, kapitán Drnavy, prebral každého. Odrazená lopta mu perfektne

sadla na kopačku a prekrásnou strelou už aj brankára prekonával, no brvno bolo proti. Bol by to málovídaný exportný zásah, no zatiaľ to bol len budíček pre Medzev. A keďže oni svoj štýl nezmenili, tak prišiel už aj gólový trest, dovolím si tvrdiť, že zaslúžený. Drnavčania kombináciou znemožnili domácich, Čelovský to sólom využil a prekrásnou strelou k bližšej tyči otvoril skóre. 0:1. Drnavčania útočili ďalej, ale Maliňák, ani Šoltés sa nepresadili. Na druhej strane domáci pohrozili zo štandardky, no lopta letela nad bránou. Polčas 0:1.
Drnava sa v druhej štyridsaťpäťminútovke snažila čo najrýchlejšie dať gól. aby si rýchlo poistila vedenie. A nečakala dlho. V 56. min. Šoltés potiahol akciu a tvrdou strelou vypálil. Domáci brankár ešte bravúrne vytlačil strelu, no práve do toho priestoru, kde sa potuloval Emödi, a aj keď dvaja domáci obrancovia pristúpili k nemu okamžite, gólu zabrániť nik z nich nevedel. 0:2. V posledných zápasoch sa čoraz viac dostáva do formy Szöcs a práve po jeho nahrávke sa J. Kovács dostal pred bránu a takmer z nulového uhla prekonal tretíkrát domáceho brankára. 0:3. Tak, ako aj minulý týždeň, Šoltés  bol tým, ktorý uzatváral svojím gólom stav na 0:4. Drnava mohla ešte pridať zopár kúskov, no na druhej strane aj inkasovať ešte mohli. Drnavská obrana však v posledných zápasoch funguje bezchybne a druhá 0 v rade nie je len náhoda. Po skvelom výkone si Drnavčania odvážajú domov zaslúžené 3 body!
FKD

{jcomments on}

 

Čítať 1989 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!