×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/drnava/ihrisko
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/drnava/ihrisko
sobota, 16 júl 2011 22:10

Drnavský mládežnícky futbal sa aktívne pripravuje na nový ročník 4. dorasteneckej ligy Doporučený

Napísal(a) F. Emödi
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Krásnohorská Dlhá Lúka - DRNAVA 2:6 (0:2), góly Drnavy: K. Šoltés 3, Polyák, Maliňák, Emödi. V sobotu 16.7. 2011 mladíci z Drnavy cestovali na prípravný zápas do Krásnohorskej Dlhej Lúky. Cieľom tohto zápasu bolo vyskúšať nových, mladých hráčov, ktorí hrávajú, alebo hrávali za drnavských žiakov. Hralo sa v pekelnom teple a zápas rozhodoval tréner Drnavčanov Bakoš.
Na začiatku nebolo badať rozdiel v tom, že Drnava hrá vyššiu súťaž ako domáci. Hralo sa vyrovnane a boli to práve domáci, ktorí pohrozili prví - zvonila však len konštrukcia brány. Na druhej strane po prvej pätnásťminútovke sa dočkali hostia - skvele sa predral pred bránu Polyák

a asi z piatich metrov nedal šancu domácemu brankárovi. 0:1. Práve aj Polyák je jeden z mladíkov, ktorého tréner Bakoš povolal na tento zápas. Svoje strelecké schopnosti predviedol aj Šoltés, ktorý po výkope Kardosa zaspomínal na 25 strelených gólov v minulej sezóne. 0:2. Drnava po dvoch strelených góloch opäť vypustila, no domáci sa nevedeli presadiť. Brankár žiakov Drnavy si udržal čistý štít aj vo svojom prvom polčase vo vyššej kategórií a tak na prestávku sa šlo za stavu 0:2.
Štvrtoligisti z Drnavy druhý polčas začali vo väčšom tempe. Pár minút po zmene strán sa dočkal J. Maliňák, na ktorého delovku brankár nemal šancu reagovať. 0:3. J. Kovács sa posunul z obrany do zálohy a svoj dobrý výkon korenil skvelou nahrávkou na Šoltésa, ktorý pomedzi brankárove nohy zvyšoval už na rozdiel štyroch gólov. 0:4. Po hodine hry sa dočkal aj Emödi, ktorý po individuálnej akcii, vonkajškom vsietil už piaty gól zápasu. 0:5. Drnava pri tých góloch pozahadzovala aj množstvo šancí, ktoré sa na konci začali vyplácať. Dvoma zlepenými gólmi sa domáci vyškriabali naspäť na rodziel troch gólov. 2:5. Posledné slovo však mali hostia. Po skvelej spolupráci s Emödim a Szöcsöm sa topkanonier Šoltés odhodlal k strele a nechytateľne poslal loptu do pavučiny. 2:6.
Výsledok je skvelý, na hre je ešte čo popracovať, no Drnava nastúpila aj s piatimi žiakmi v zostave, a preto môžeme povedať, že mládežnícky futbal v Drnave neupadá, práve naopak, je zo dňa na deň silnejší.
Zostava Drnavy: Halász - J. Kovács, Szűcs, Kardos, Čelovský - Szöcs, F. Emödi, Maliňák, B. Šoltés - K. Šoltés, Polyák. Striedali: L. Emödi, Keller.
Florian Emödi

Čítať 2163 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:14

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!