pondelok, 22 apríl 2013 17:45

Honciam stačil na výhru v Gemerskej Hôrke dobre zahraný prvý polčas Doporučený

Napísal(a) Ladislav Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

altGemerská Hôrka B - Družstevník Honce 2:3 (0:3). Po dlhej zimnej prestávke už futbalisti, ako i fanúšikovia, čakali na začiatok súťaže aj v druhej triede OM. V prvom polčase zápasu 18. kola futbalistom z Honiec náramne chutila tráva na cudzom ihrisku. Veď domácich hráčov doslova nepustili na dostrel svojho brankára. Krásnymi akciami na jeden dotyk rozobrali hráčov domáceho mužstva, ktorí nevedeli kam skôr skočiť. V 11. min. Ján Pástor z 18 metrov perfektnou strelou trafil dolný

kút domácej brány.  V 30. min. mladý Drenko nabehol na krásnu prihrávku a už vedel čo má s ňou robiť. O tri min. perfekne vyskočil Rado Kuzma a hlavou zavesil. Polčas 0:3. Domáci za celý ten čas ani raz neohrozili brankára Honiec.
V druhom polčase hostia mali dve šance, ale tentoraz brankár domácich úspešne zasiahol. Domáci prestriedali a začali teraz oni hrať. Vo všetkých smeroch prevýšili hráčov súpera. V 60. min. Zsóri znížil a v 73. min. opäť dal na kontaktný gól. Hostia ale s odretými ušami ubránili víťazstvo. Rozhodca Macko udelil dve žlté karty na obidve strany.
Ladislav Székely

Čítať 1676 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!