nedeľa, 23 október 2011 11:00

Hostia z Dlhej Lúky proti Slavošovciam ťažili z hry tvorcu a najlepšieho strelca Čižmára Doporučený

Napísal(a) FKKRDL
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Slavošovce – Krásnohorská Dlhá Lúka 0:2 (0:1), góly: Gebe a Čižmár. ŽK: Parditka (5). Zápas sa hral v studenom počasí pred asi 80 divákmi. S prehľadom rozhodoval Drenko a na čiarach mu asistovali Uhrin a Czakoi, delegátom zápasu bol Gonos.
Zápas 12. kola I. triedy vo futbale bol vcelku korektný, hralo sa bez tvrdosti a na tom má svoj podiel aj hlavný rozhodca, ktorý udržal zápas v medziach slušnosti. Mladý domáci kolektív hral v poli dobrý futbal, ale hostia pokryli nebezpečného Vargu, ktorý len v úvode strieľal vedľa a v

závere zápasu jeho hlavička neohrozila Bacsa v bráne hostí. Hostia ťažili z hry tvorcu Čižmára a pri jeho centri brankár domácich skvelým zákrokom zabránil gólu po Albertovej hlavičke z hranice 5 metrov. Domáci sa pokúšali ohrozovať hosťujúcu bránu centrovanými loptami, ale tie obrana hostí likvidovala do bezpečia. Gól hostí padol po akcii Alberta, keď Gebe lišiacky prehodil brankára domácich strelou zo 16-ky. Individuálne akcie Gebeho a Čižmára ostali bez gólového efektu.
V druhom polčase sa obraz hry nezmenil, domáci dobre kombinovali, ale Herchl na všetko sám  nestačil. Bacsa ohrozovali len zo štandardiek a strelami z diaľky. Naopak, domáci brankár sa opäť vyznamenal po strelách Čižmára, Grecmachera a Riga. V závere hostia poistili vedenie po akcii Čižmára, ktorý si narazil loptu s Rigóm a nedal brankárovi šancu. Týmto víťaztvom, už štvrtom v poradí na súperovom ihrisku, sa aspoň do dnešného nedeľného obeda posunulo mužstvo Krásnohorskej Dlhej Lúky na čelo tabuľky.
Mužstvo Dlhej Lúky nastúpilo v zostave: Bacso - Parditka, Kováč, Szaniszló, Juríni - Hegedus, Čižmár, Rigó, Zsila, Gebe, Albert. Striedali Danko, Klárik a Grecmacher.
FKKRDL
{jcomments on}

Čítať 2156 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!