nedeľa, 01 september 2013 21:25

Hostia z dobšinskej rezervy rezignovali, až keď nepremenili v Joviciach pokutový kop

Napísal(a) L. Székely
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Jovice - Dobšiná B" 4:1 (2:1). Za príjemného počasia domáci vzhľadom na zostavu s jednoznačnou taktikou chceli pokoriť nováčika II. triedy a získať v 5. kole 3 body do tabuľky. Ale radosť im pokazil už v piatej minute hráč hostí Barnák, keď nádhernou strelou vymietol pavučinu domácej brány. Brankár nemal žiadnu šancu. Paráda. Hneď po otvorení hry kanonier domácich Grecmacher sa šikovne uvoľnil a vyrovnal na 1:1 Hostia pokračovali útočným futbalom, ale šance nevyužili. Naopak, nedáš – dostaneš. V 12. min. to využil po krásnej prihrávke Grecmaher a po nevydanej hlavičke zvýšil na 2:1. V 40. min. za faul v pokutovom území mali možnosť hostia vyrovnať z pokutového kopu, ale Barnák trafil len brvno. Bol to veľmi dôležitý moment zápasu.
V druhom polčase domáci striedali a v 47. min. mladý hráč Tomi po skrumáži pridal 3. gól. Útoky sa striedali, ale ani jedno mužstvo svoje šance nevyužili.

V 67. min. Podracký zvýšil z pokutového kopu na 4:1 Hráči sa uspokojili a už sa len dohrávalo. Rozhodca Gyenes pred 80 timi divákmi udelil hosťom 4 žlté karty a pre domácich jednu žltú. Na margo stretnutia domáci tréner pán Albert povedal: “Chlieb sa lámal po pokutovom kope, keď hostia trafili brvno. Naši hráči zaslúžene vyhrali.“ Pán Poliak z hostí takto komentoval zápas: „Keby sme využili pokutový kop, tak by bol iný zápas. Ale taký je futbal.“
Ladislav Székely

Výsledky II. triedy 5. kolo: Plešivec – Čoltovo 2:0, Jovice – Dobšiná 4:1, Gem. Hôrka B – Nižná Slaná 4:2, Lipovník – Ml. Brzotín 2:0, Kružná – Pača 0:1.

PRIEBŽNÁ TABUĽKA II. TRIEDY PO 5. KOLE

NAJLEPŠÍ STRELCI II. TRIEDY PO 5: KOLE

7 gólov: M. Baláž (Čoltovo),

6 gólov: Vl. Žóri (Gem. Hôrka B),

3 góly :  Vl. Karas (Nižná Slaná), M. Podracký (Jovice), T. Šofranko Gem. Hôrka B), O. Kerekes, R. Zagiba (obaja Lipovník), J. Gulykás (Pača),

2 góly:  J. Gebe, P. Klárik, D. Klárik, R. Podraczký (všetci Krh. Dlhá Lúka), R. Imre (Kružná), J. Gelda (Nižná Slaná), G. Grecmacher (Jovice), E. Lázók (Ml. Brzotín), R. Motyka, R. Szucs, F. Német, G. Lázár (všetci Lipovník), atď.

 

 

Čítať 1789 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:20

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!