×

Výstrahy

JFolder: :files: Cesta nie je priečinok. Cesta: [ROOT]/images/futbal/2012/8kolo
×

Poznámka

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/futbal/2012/8kolo
pondelok, 16 september 2013 00:27

Koncz aj v Drnave potvrdil, že Bystrania s ním nie sú nikdy v koncoch

Napísal(a) Miloš Leng
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

V 1. triede OM Rožňava sa stretli v 7. kole mužstvá zo špice tabuľky. Len pred pár rokmi bojovali obidva týmy o špicu v II. triede. Domáci začali veľkým náporom a už v 5. minúte Koncz chytil dobrú hlavičku k žrdi. Ďalšie nájazdy domácich likvidovala obrana Bystrého, o likvidovanie striel sa staral Koncz. Bystrania vyslali prvú strelu na bránu v 15. minúte Liptákom. V 21. minúte nebezpečnú strelu domácich Koncz reflexívne nohou vyrazil na roh. Bystrania hru ale postupne vyrovnali a Jarovu Gallovu centrovanú loptu Urban poslal tesne ponad brvno. V 28. minúte sa na rohu pokutového územia na ľavej strane zbavil súperových obrancov Minčík a prízemnou strelou k bližšej žrdi strelil prvý gól zápasu. 0:1 Domáci neúnavne pokračovali v streľbe, no Konz zmaril ďalšiu dobrú strelu v 38. minúte. Bystrania odpovedali Liptákovou strelou z diaľky a tutovku dve minúty pred koncom polčasu prepásol Urban.
Druhý polčas sa začal delovkou Liptáka z 35. metrov, no domáci brankár bol ostražitý. Domáci postupne zvyšovali tlak na bránu Bystranov, skúšali streľbu z každej pozície, no veľakrát

dosť nepresne. Koncz mal však opäť svoj deň. Drnavčanom sa po úsilí podarilo z jednej akcie streliť vyrovnávajúci gól v 76. minúte Rencsokom.1:1 Bystrania sa o protiútoky v 2. polčase pokúšali len sporadicky, no ich chvíľa prišla 6 minút pred koncom zápasu. Dlhý priamy kop, ktorý zahral Jaro Gallo domáci brankár podcenil, lopta ho preskočila, odrazila sa od brvna tesne pred bránkovú čiaru, kde už číhal Urban, ktorý loptu silou dotlačil cez nohy obrancov do brány. 1:2 Domácim už na vyrovnanie sily nestačili a Bystrania tak ostávajú na čele tabuľky.
Pred 150 divákmi rozhodoval L. Gyenes.
Zostava Rožňavského Bystrého: Koncz, Demjan, Galata, F. Čapó, Kuchta, Lompart, Lipták, Krága, Jaro Gallo, Urban ml., Minčík. Striedali : Tomko, Hencel.

Miloš  L E N G

Čítať 2151 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:24

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!