utorok, 27 september 2011 22:23

Napriek početnému oslabeniu bol Mladosť Brzotín v zápase proti Joviciam lepším mužstvom Doporučený

Napísal(a) Maťo 24
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Ml. Brzotín - TJ Ml. Jovice  2:2 (2:1). Góly: Polyák 2 - Gebe T. 2x.  V nedeľu 25.9.2011 cestovalo mužstvo Jovíc do Brzotína v pomerne hojnom počte. Kto sa tohoto zápasu 7. kola II. triedy nezúčastnil, možno neuverí, čo sa všetko udialo. Jednak sa mal zápas odohrať o 15.00, ale domáci sa schádzali na zápas okolo 15.15 a ešte k tomu usporiadatelia nevedeli otvoriť šatňu pre hostí. Museli použiť kliešte na otvorenie visiacej zámky.


No ale poďme k zápasu. Na zápas nastúpilo mužstvo domácich s počtom hráčov 7+1, a tak sa zdalo, že hostia dnes konečne zabodujú. Začiatok zápasu sa samozrejme niesol v útočnom duchu zo strany hostí. Najprv svoj samostatný nájazd nepremenil Gebe a neskôr takisto nepochodil Doboš. Hostia sa dostávali do brejkov, z čoho dosiahli úvodný gól, keď lopta sa nešťastne odrazila od hráča hostí a brankár stihol loptu vytlačiť len na žrď, od ktorej sa lopta odrazila do bránky. 1:0.Asi v 24. minúte sa domácim podarilo zvýšiť vedenie, keď po priamom kope, v ktorom mimochodom stálo asi 7 hráčov, prekonal brankára hostí domáci hráč. Hráči hostí na tom neboli psychicky najlepšie a po zvyšok prvého polčasu sa len trápili. Jediným svetlým momentom v prvej polovici bol iste len gól Gebeho, ktorý asi z 20 metrov prekonal domáceho brankára.
Do druhého polčasu nastúpili domáci už v zložení 9+1, ale oproti 1. polčasu sa im už menej darilo. Jovičanom sa podarilo vyrovnať, keď krížnou strelou prekonal domáceho gólmana opäť Gebe. Za zmienku ešte stojí ďalekonosná strela od domáceho hráča, ktorú však brankár hostí kryl a podobne nepochodil ani domáci útočník, ktorý sa rútil sám na brankára hostí, ale ten úspešne zasiahol. Na konci zápasu mali Jovice obrovské šťastie, keď domáci hráč obišiel obrancov aj brankára , ale svoj nájazd nezvládol a loptu poslal mimo brány.
Takže pri takomto vývoji musia byť Jovičania s bodom spokojní a bohužiaľ musím priznať, že Brzotínčania, aj keď v oslabení, boli lepším mužstvom.
V ďalšom kole Jovice privítajú mužstvo Dediniek a konečne by už mohli bodovať naplno. R: A. Farkaš, AR: Lévai, DZ: Vysoký.
Maťo 23

{jcomments on}

Čítať 1970 krát Naposledy zmenené streda, 21 október 2015 10:30

Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Komentáre nesúvisiace s témou nebudú zverejnené!